• Načítám...
>

Kralupští fotbalisté nastoupili proti týmu z Holubic

2:0. To je výsledek fotbalového utkání mezi FK Kralupy 1901 a TJ Sokol Holubice. O dva góly do branky hostujícího týmu se postarali kralupští hráči Mařík a Matějíček.

Reklama

Hřiště fotbalového klubu Kralupy 1901 hostilo tým TJ Sokol Holubice. Zápas skončil za stavu 2:0, o góly do branky hostujícího mužstva se postarali kralupští hráči Mařík a Matějíček.

"My hrajeme na body, takže tři body jsou doma a myslím, že spokojenost je veliká. Vzhledem k posledním v tabulce Holubicím jsme věděli, že máme velký náskok, ale připravovali jsme se pořád stejně. Vzhledem k tomu, že jsme dostali první poločas už červenou - pan Mařík, tak jsme museli přehodnotit v půlce sestavy taktiku, ale dopadlo to dobře, 2:0 jsme vyhráli," řekl David Hemr st., trenér A-týmu FK Kralupy 1901.

Kralupští fotbalisté, kteří jsou první v tabulce, se na zápas s posledními Holubicemi připravovali tak jako na každý jiný zápas.

"Na dnešní zápas probíhaly přípravy klasicky v úterý a čtvrtek. My se připravujeme na všechny soupeře stejně. Jelikož jsme první, tak sem většinou jezdí ti, co jsou pod námi. Takže my máme úterý, čtvrtek, úterý je běhavé, kondiční a ve čtvrtek s balonem. Nicméně je to pořád stejné," řekl David Hemr st., trenér A-týmu FK Kralupy 1901.

Na Kralupy teď čeká další nelehký soupeř. Tím bude mužstvo z Bakova nad Jizerou.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu