• Načítám...
>

Přihlaste své rybí úlovky do Středočeského šupináče

Soutěž Středočeského kraje ve spolupráci se Středočeským územním svazem Středočeský šupináč probíhá i v tomto roce. Opět se soutěží o poukazy na libovolný nákup rybářského zboží v ceně 15 000, 10 000 a 5 000 korun, které jako cenu do soutěže věnuje Středočeský kraj.

Reklama

„Maminko, pojď se podívat. To je koncert. Jako Kubelík."

I vy chytáte jako Kubelík? Tak právě pro vás je přichystána soutěž Středočeský šupináč. Přihlaste se a staňte se nejlepším středočeským rybářem roku 2022.

„Tahle soutěž je určená pro rybáře, kteří mají trvalé bydliště ve Středočeském kraji a zároveň vlastní rybářský lístek a samozřejmě i povolenku pro lov v rybářských revírech Středočeského kraje," řekl Zdeněk Peták, pracovník oddělení zemědělství a rybářství.

Soutěží se ve čtyřech kategoriích.

„Je to především kapr a jemu příbuzné ryby. Další kategorií je sumec, to je samostatná kategorie. Třetí kategorií jsou dravci, to znamená štika, candát a podobně. A čtvrtá kategorie, to je kategorie, kde jsou ryby ostatní, kam je možné přihlásit i třeba i takové ryby, o kterých ostatní leckdy i málo vědí. Soutěžící by měli mimo jiné k přihlášce přiložit vyfotografovanou rybu s metrem. Metr od hlavy až po ocas, aby byla patrná a čitelná stupnice na metru," řekl Zdeněk Peták, pracovník oddělení zemědělství a rybářství.

Přihlásit se můžete nejen poštou, ale také online a to na stránkách Středočeského kraje. Čas máte až do desátého září.

„Vyhlašování jsou vždy tři nejlepší účastníci soutěže s třemi nejlepšími úlovky," řekl Zdeněk Peták, pracovník oddělení zemědělství a rybářství.

Slavnostní vyhlášení pak proběhne v říjnu v rámci Středočeských dožínek.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu