• Načítám...
>

Středočeská hejtmanka a radní zavítali do Vlašimi

Další zastávkou pravidelných výjezdů hejtmanky Petry Peckové a radních Středočeského kraje byla Vlašim. I tady bylo pro zástupce kraje připraveno několik zastávek. Zavítali například do muzea, gymnázia či několika firem.

Reklama

Hejtmanka Středočeského kraje Petra Pecková a krajští radní zavítali do Vlašimi v rámci svých pravidelných výjezdů. I tentokrát během návštěvy města zavítali hned na několik míst.

"Teď jsme byli ve společnosti Velteko, což je jedna z firem, která tady sídlí ve Vlašimi a která se specializuje na obalovou techniku a vyrábí speciální stroje, které balí různé produkty a výrobky. Je to neuvěřitelné, protože jejich velký trh je třeba v Americe, ale také třeba v Kamerunu. To člověka vlastně nenapadne, co ze středních Čech se dostane až do jakých koutů našeho světa. Pak jsme byli ve vlašimském gymnáziu, což je střední škola zřizovaná Středočeským krajem, také jsme byli v polabském muzeu ve Vlašimi, na zámku se podívat," řekla Petra Pecková, hejtmanka Středočeského kraje.

Jednou ze zastávek byla také firma, která je ve Vlašimi a okolí největším zaměstnavatelem.

"Je to firma vyrábějící náboje Sellier & Bellot. Musím říci, že vždy, když vidím ty firmy a ty školy, které sídlí v našem regionu, tak z toho mám obrovsky dobrý pocit. Odvádí neuvěřitelnou práci, jsou firmami, které jsou nejen důležité v tom měřítku toho regionu a celé České republiky, ale i v měřítku Evropy a celého světa," řekla Petra Pecková, hejtmanka Středočeského kraje.

Jak už bývá tradicí, výjezd byl zakončený debatou s místními obyvateli a také zástupci okolních obcí či příspěvkových organizací kraje.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu