• Načítám...
>

Beroun pořádá program pro seniory

Posedíme, pocvičíme, kulturou se osvěžíme - to je název akce pro seniory, která se pravidelně koná v Městském kulturním domě Plzeňka v Berouně. Akce se koná každé pondělí vždy od 14 hodin a dorazit může úplně každý.

Reklama

Vedení berounské radnice a příspěvková organizace městského kulturního centra pořádají program pro zdejší aktivní seniory. Pravidelná setkání se během zimního období konají každé pondělí v Kulturním domě Plzeňka.

"Smyslem toho centra je podporovat všechny subjekty, které jsou z našeho města a pochopitelně senioři jsou velmi důležití," řekl Zdeněk Veselý, ředitel MKC Beroun.

"Nabízíme jim přehled o kultuře, to znamená o všech kulturních akcích, které ve městě pořádáme, buďto my, jako příspěvková organizace a nebo i další poskytovatelé kultury," řekla Marcela Bergrová, lektorka.

Program pro seniory ale není koncipován jen jako diskusní kroužek. V zimním období, kdy mají senioři jen málo příležitostí k pohybu, nabízí tato setkání také aktivní protažení.

"Zacvičíme, prodýcháme, máme tady úžasná dechová cvičení a na závěr dáváme Labutí jezero. To je protažení na židlích, mají aktivní sed, protáhnou se, prodýchají a přijdou na jiné myšlenky," řekla Marcela Bergrová.

anketa

Zimní program pro berounské seniory probíhá pravidelně každé pondělí od 14 hodin v Kulturním domě Plzeňka. Zúčastnit se může každý bez nutnosti přihlášek. Stačí se jen odhodlat.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu