• Načítám...
>

Krajští radní navštívili město Slaný

Město Slaný bylo cílem návštěvy radních Středočeského kraje Anety Heřmanové a Martina Draxlera. Během dne navštívili zdejší hokejový klub, domov seniorů, výrobní halu společnosti LINET i plochou dráhu. Chybět nesmělo ani setkání s vedením města i zástupci okolních měst.

Reklama

Radní Středočeského kraje Aneta Heřmanová a Martin Draxler navštívili město Slaný. Jednou ze zastávek byl i zimní stadion, kde působí hokejový klub Lev Slaný.

"Slánský oddíl jsme navštívili úmyslně, protože v Kladně máme zřízené Sportovní centrum mládeže, které podporuje Středočeský kraj a Lev Slaný je takovým paprskem, spolupracujícím oddílem. Místní zástupci oddílu nás přesvědčili, dokládali nám a dokazovali, že ta spolupráce funguje," řekl Martin Draxler, radní Středočeského kraje.

Další zastávkou byl místní domov seniorů, který nedávno prošel poměrně rozsáhlou rekonstrukcí.

"Opravovali jsme tam i zahradu pro naše klienty, aby mohli ven. Ještě teď jsme k tomu koupili další budovu, což je domov v Žižicích. Ten bude patřit pod pana ředitele ve Slaném, který bude domov pro seniory. Byla jsem velmi spokojena návštěvou v tomto domově. Mluvila jsem s klienty, kteří jsou zde spokojení. Chci poděkovat paním kuchařkám, protože klienti si pochvalují jídlo," řekla Aneta Heřmanová, radní Středočeského kraje.

Při návštěvě Slaného nechyběla ani prohlídka výrobní haly společnosti LINET, která vyrábí zdravotnická lůžka.

"Některá naše zařízení mají jejich lůžka. Ta lůžka jsou velmi kvalitní. Zaujalo mě to, že oni si většinu součástek vyrábí a ty postele se zde tvoří od začátku. Nepřekupují a není to montovna, je to výrobna," řekla Aneta Heřmanová.

Chybět nesměla ani návštěva ploché dráhy, která k tomuto městu neodmyslitelně patří už 70 let.

"Vychovávají mladé jezdce, kteří jsou mistři světa, mistři Evropy, je tady už hodně let, takže si myslím, že plochá dráha ve Slaném je velice populární a je to jeden z nejznámějších oddílů v ČR," řekl Martin Draxler.

Poslední zastávkou ve Slaném byla místní radnice, kde se oba radní setkali s vedením města i zástupci okolních měst.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu