Aquapalace Praha slibuje moře zábavy

  • 19. června 2020,
  • 13:00

Nabitý prázdninový program čeká letos o prázdninách návštěvníky Aquapalace Praha. Kromě tobogánů, vlnobití či saunového světa si budou moci vychutnat drink v novém Pool baru. A Kdo by si chtěl od vody odpočinout, může navštívit svět virtuální reality.

Reklama

Show, drinky, tobogány, vodní radovánky, zajímavé akce i virtuální realitu. To vše budou letos o prázdninách moci zažít návštěvníci Aquapalace Praha, který ve svém sloganu slibuje doslova moře zábavy.

"My jsme dlouho mysleli, že moře vůbec letos neuvidíme, protože se hovořilo o tom, že dva roky nepojedeme za hranice, takže u nás se nabízelo téma moře, protože máme vlastně bazén z vlnobitím, kde děláme každou půl hodinu atmosféru mořského zálivu." Vysvětlila ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková.

V době, kdy musel být Aquapalace uzavřen, byla vypuštěno z bazénů celkem 3000 kubíků vody a nezbývalo než čekat, zda letní sezóna vůbec bude moci odstartovat. To ale na druhou stranu umožnilo nejen drobné úpravy, jako položení protiskluzových podlah a nový obklad bazénu, ale především vybudování Pool baru. Ten byl slavnostně pokřtěn režisérem a hercem Jakubem Kohákem a modelkou Eliškou Bučkovou.

"V baru, tam se cítím dobře. Zvlášť, když mě ohřívala vodička a drinky byly lahodně umíchány a nealkoholické." Popsal zážitek z křestu herec a režisér Jakub Kohák.

"Je možné posedět na baru v krásné teplé a vířivé lázni s koktejlem, s výhledem na laserovou show, takže já myslím, že to je ideální způsob trávení dovolené." řekla ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková.

Zatímco budou dospělí popíjet na novém baru, děti si mohou užít nejdelší tobogán v Česku. Pro ty, které by už řádění ve vodě unavilo, je připravena i zábava v podobě virtuální reality.

"Máme i virtuální hernu, takzvanou suchou, protože se nachází v podzemí, pod bazénem s vlnobitím, kde jsou kóje a kde může hrát celá rodina dohromady." Popsala virtuální hernu Vladana Horáková, ředitelka Aquapalace Praha.

Zeptali jme se pana Koháka, co si právě on nejvíce užívá při návštěvě Aquapalace Praha.

"Tobogány, tady ta mexická vlna a potom okukování děvčat. To mě baví nejvíc" řekl herec a režisér Jakub Kohák.

Krásné dívky se v létě v Aquapalace Praha opravdu objeví, minimálně během semifinálových kol Miss České republiky, která se zde budou konat. Je se tedy rozhodně na co těšit.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu