Manner otevřel obchod v OC Palladium

  • 26. října 2020,
  • 9:55

První obchod rodinné společnosti Manner je nově otevřen i v Praze. V obchodním domě Palladium se nachází prodejna, ve které si můžete vybrat ke koupi z desítek druhů oplatek, pralinek, ale třeba i oblečení nebo dárkové předměty. Ty rovněž pocházejí z produkce Manner.

Reklama

Vídeň, Salzburg, Berlín a teď se dočkala i Praha. V obchodním domě Palladium byla otevřena specializovaná prodejna rodinné společnosti Manner. Ta vyrábí cukrovinky už 130 let.

"Na této prodejně zákazníci naleznou celý výrobní sortiment, který máme. A to včetně sezónních výrobků. Především ale také nabízíme výrobky pro naše fanoušky. Například různé osušky, tašky, helmy, oblečení, a tak dále. V průběhu roku se naše nabídka bude měnit," uvedl Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Manner pro ČR a SR.

Kromě mnoha druhů cukrovinek zde můžete koupit i dárková balení. A samozřejmě i ty nejtradičnější oplatky společnosti Manner.

"Třeba Manner Neapolitaner, což je výrobek s vysokým podílem oříšků. Všechno vyrábíme sami, a proto je u našich výrobků nejvyšší kvalita. I kakaové boby pražíme. Podíl dvanáct procent oříšků nenajdete v žádném jiném výrobku na trhu. Jen u nás," zdůraznil Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Manner pro ČR a SR.

Na své si tu přijdou i milovníci pralinek. Koupit a ochutnat můžete tradiční Mozartovy koule, ale další druhy této oblíbené sladkosti.

"Rumová srdíčka. Kdokoli je ochutná, tak nechápe tu lahodnou chuť. Je do nich totiž použit pravý karibský rum. Někdo má zase chuť na kokos. Tam v našich výrobcích používáme pravý kokos, konkrétně kokosové hobliny. Když je to vanilka, tak je to burgundská vanilka. Když je na výrobku napsáno, že je tam rum. Tak je tam pravý rum. Nepoužíváme zásadně žádné náhražky," zdůraznil také Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Manner pro ČR a SR.

V obchodě naleznete i lednici, která nabízí třeba kombinaci lahodného smetanového jogurtu z Valašska a Manner oplatky. Na své si tu ale přijdou i ti, kteří preferují zdravou výživy, třeba díky celozrnným oplatkám.

"Jsou vyrobeny z celozrnné mouky. Ty také nikdo jiný nevyrábí. Jen my. Má o třicet procent méně cukru," vysvětlil Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Manner pro ČR a SR.

Skvělou snídani si zas můžete připravit díky křupavému müsli Manner.

"Před nějakým časem jsme s nimi vyhráli test kvality. Je v nich nejméně cukru a nejvíce vlákniny," dodal Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Manner pro ČR a SR.

Nově otevřenou prodejnu Manner najdete v pražském obchodním domě Palladium na Náměstí Republiky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu