• Načítám...
>

Kultura v Praze 1 opět ožívá

  • 2. září 2021,
  • 13:37,
  • PRAHA 1,
  • Jaroslav Šetlík

Kultura se v Praze 1 vrací do zajetých kolejí. Mimo Setkání s kulturou, v Malostranské besedě, obnovuje Praha 1 také další volnočasové aktivity, které probíhaly v městské části před pandemií koronaviru.

Reklama

Kultura se v Praze 1 vrací do zajetých kolejí. Po téměř dvou letech se tak mohli senioři z městské části opět sejít v Malostranské besedě na tradičním Setkání s kulturou.

"Je to pravidelný pořad, který je písničkový, někdy se něco vypráví. A je to v podstatě hezké odpoledne, které takto můžeme prožít. Samozřejmě, protože držíme se zásady nebo já se držím zásady: co bylo dobré má být zachováno. To znamená, v podstatě už to má tradici několika let a je to oblíbené u občanů staršího věku z Prahy 1, takže to určitě zachováme a ne-li, jestli ty aktivity nerozšíříme," konstatoval Petr Burgr, místostarosta MČ Praha 1.

Mimo Setkání s kulturou v Malostranské besedě, obnovuje Praha 1 také další volnočasové aktivity, které probíhaly v městské části před pandemií koronaviru.

"Vánoční koncert bude, Malostranská beseda, pravidelné výlety dvakrát měsíčně, plavba parníkem, teď bude večerní. Všechny kurzy vzdělávací, naučné, besedy, počítače pojedou, klub Týnka poezie, naše tanečnice. Vyzývám nové adepty, kteří by chtěli tančit, chtěli by přednášet, chtěli by se jakkoli vzdělávat, aby se k nám přidali. Vše je zdarma," upozornila Helena Čelišová, ředitelka Střediska sociálních služeb MČ Praha 1.

Více informací najdou zájemci jak na webových stránkách městské části, tak i ve střediscích sociálních služeb.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu