• Načítám...
>

V soutěži Pes Prahy 10 zvítězila šeltie jménem Dylan

  • 22. června 2017,
  • 20:29,
  • PRAHA 10,
  • Lenka Pechalová

Radnice Prahy 10 pořádá pravidelně Soutěž o nejlepšího psa Prahy 10. Výjimkou nebyl ani letošní rok 2017, kdy se do soutěže se svými čtyřnohými mazlíčky mohli přihlásit jejich majitelé z této městské části.

Reklama

V pořadí celkem již šestý ročník soutěže Pes Prahy 10 zná své vítěze. V soutěži se utkalo přes dvacet majitelů se svými domácími mazlíčky a vybrat toho nejlepšího nebylo tentokrát rozhodně jednoduchý úkol.

,,Je to anketa, kterou pořádá městská část Praha 10 a soutěží v ní naši pejsci, kteří sídlí v naší městské části," řekl Vladimír Novák, starosta MČ Praha 10. 

,,Vyhlášení soutěže o nejhezčího psa Prahy 10 doplňuje akci psí den, který pořádáme ve spolupráci s dalšími organizacemi," řekla Kateřina Peštová, předsedkyně Sportovního výboru MČ Praha 10. 

Boj o titul odstartoval během května 2017 a majitelé se mohli do soutěže přihlásit prostřednictvím webových stránek MČ Praha 10. Přihlášené psy pak posuzovala porota, která ze všech soutěžících vybrala celkem deset finalistů. Ti pak postoupili dál do internetového hlasování, kde o jejich pořadí a vítězích rozhodli samotní občané. 

,,Tady není vítězů ani poražených. Jsou to všechno milí pejsci, naši přátelé, druzi a kdo byl na jakém místě vůbec nerozhoduje. Jsou to prostě milí a nejlepší přátelé. Ti nikdy člověka nezklamou," řekl Vladimír Novák. Nakonec zvítězila do zlata zbarvená roční fenka Dylan plemene šetlandského ovčáka. Této soutěže se účastnila poprvé. 

,,Jsem ráda, že se to podařilo, protože pro mě je samozřejmě nejhezčí. Na druhém místě pak skončil voříšek Muffin a třetí místo obsadila fenka Saminka plemene hrubosrstého jezevčíka," řekla Blanka Knedlová, majitelka fenky Dylan.

,,Já jsem dal hlas voříškovi Kosťovi, který byl na čtvrtém místě, ale já ty voříšky mám nejraději," řekl Vladimír Novák.

Pokud vás tato soutěž zaujala, přihlásit se do ni se svým čtyřnohým mazlíčkem můžete zase příští rok.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu