• Načítám...
>

Městská část zve na Dny Prahy 11

  • 4. září 2020,
  • 8:21,
  • PRAHA 11,
  • Jan Varga

Také letos se mohou lidé těšit na hudební a kulturní program v rámci pravidelných Dnů Prahy 11. Městská část slibuje ochutnávku piva z tuzemských mini pivovarů, a také bohatý program pro rodiny i mladé návštěvníky. To vše si mohou lidé užít 10. - 12. září v parku u Chodovské tvrze.

Reklama

V Praze 11 se budou moci lidé opět pobavit. Blíží se totiž každoroční Dny Prahy 11, které nabídnout opět mnoho zábavy pro malé i velké návštěvníky. Zatím se s akcí podle vedení radnice počítá i po zpřísnění koronavirových opatření.

"Za radnici naší městské části máme určitě vše řádně připraveno. Počítáme s tím, že se veškeré jak hudební, tak i kulturní produkce uskuteční. Tímto bych rád pozval všechny naše občany, obyvatele Jižního Města, aby přišli na Dny Prahy 11 do parku u Chodovské tvrze," zdůraznil Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11. 

Kromě známých jmen ze světa hudby bude tentokrát dost vyžití i pro mladé návštěvníky. Ti si budou moci užít Street festival plný tance. To všechno se samozřejmě nemůže uskutečnit bez dobrého jídla a rozličných druhů nápojů.

"Hlavními hudebními hvězdami bude ve čtvrtek Ivan Hlas, v pátek pak Michal Prokop. Program začíná ve dvě hodiny odpoledne a končí v deset hodin večer. Odpolední program je určen dětem, večerní pak spíše pro jejich rodičům. Připraveny jsou i novinky jako například tři mini pivovary, Freestyle Show na BMX, koloběžkách i skateboardech. Rodinná výzva je pak tradiční akcí, která návštěvníky čeká v sobotu. K té se přidá Street festival pro mladé s tanečními ukázkami," upozornil Jan Stárek, radní MČ Praha 11.

Akce odstartuje už ve čtvrtek, desátého září, kdy se zde bude konat také přehlídka složek Integrovaného záchranného systému. Den zakončí právě Ivan Hlas, a také kapel Kamelot. Program bude pokračovat až do soboty, kdy si návštěvníci užijí pohádky, workshopy a mnoho atrakcí pro děti i pro ty nejmenší.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu