• Načítám...
>

Tóny Chodovské tvrze opět slibují bohatý program

  • 14. června 2018,
  • 22:28,
  • PRAHA 11,
  • Tomáš Mladějovský

Letošní už patnáctý ročník Tónů Chodovské tvrze bude mít opět bohatý program. Houslový světově proslulý virtuos Jaroslav Svěcený svým věrným příznivcům zahraje díla známých mistrů a letos prvně také ukáže tentokrát i své herecké umění.

Reklama

15. ročník Tónů Chodovské tvrze se může pochlubit bohatým programem, barokní hudbou, šansonem a dalšími hudebními žánry. Každý den tu vystupuje houslový virtuos Jaroslav Svěcený.

"Jsem rád, že už tady řadu let mohu se svými přáteli, kamarády, kolegy, dělat krásnou dramaturgii festivalu. Patnáct let uteklo jako voda a jsme tady v prostředí Chodovské tvrze, která má neopakovatelnou atmosféru, má genius loci, který tady funguje. Ten 15. ročník jsme se snažili samozřejmě udělat v takovém hodně slavnostním duchu," řekl Jaroslav Svěcený, houslový virtuos. 

Velkým překvapením pro návštěvníky Chodovské tvrze může být herecký výkon Jaroslava Svěceného v koncertním představení "Na Vivaldiho!".

"Já jsem prošel velkým hereckým školením a je to pro mě adrenalin, to si nebudeme nalhávat, protože dohrávám poslední tón a říkám si, co tam teď mám hrát, jako mám první repliku, co mám říkat. Ale už jsem si na to zvykl a musím říci, že to je velký zážitek a navíc je to něco, co tady podle mého názoru ještě nebylo," řekl Jaroslav Svěcený. 

"15. ročník Tónu Chodovské tvrze, to už je důvod k oslavě. Koná se v této krásné tvrzi, která tady tak nějak září mezi panelovými domy Jižního Města, tedy největšího sídliště v republice. Dobrou duší tohoto festivalu od začátku, a nejinak je tomu i v tomto ročníku, je samozřejmě Jaroslav Svěcený. Takže jedině doporučujeme," řekl Jakub Lepš, místostarosta MČ Praha 11.

15. ročník Tónů Chodovské tvrze trvá od pondělí do pátku od 10. do 18. července a koncerty začínají vždy večer od 20 hodin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu