• Načítám...
>

Praha 12 rozsvítila vánoční strom

  • 1. prosince 2017,
  • 14:03,
  • PRAHA 12,
  • Lucie Sinková

V Praze 12 proběhlo slavnostní rozsvícení vánočního stromu. Nechyběl také bohatý doprovodný program - vystoupily dětské taneční a pěvecké soubory působící na Praze 12 a zazněly i zobcové flétny v podání Vivat Flauto.

Reklama

MČ Praha 12 tady na Sofijském náměstí společně se svými občany rozsvítila tento nádherný vánoční strom. Úspěch měl nejen u dětí, ale také u dospělých.

anketa

"Těch stromečků na Praze 12 máme samozřejmě více, v neděli se bude rozsvěcet stromeček ve Viničním domku a pak v Komořanech," řekl Milan Maruštík, starosta MČ Praha 12.

Tady u Viničního domu bude během adventních nedělí probíhat program pro rodiny s dětmi - třeba lití olova nebo krájení jablíček.

"První adventní neděle je zaměřena na tradiční české Vánoce, takže staročeské Vánoce. Druhá adventní neděle je zaměřena na retro Vánoce a předposlední Vánoce jsou zaměřeny na ty moderní. Měly by ukázat, co je současný trend. Ty poslední si každý udělá doma," řekl Milan Maruštík.

Starosta MČ Praha 12 Milan Maruštík vzkázal svým spoluobčanům, aby si nejhezčí svátky v roce užili v poklidu.

"Já bych chtěl hlavně všem popřát krásné a klidné prožití Vánoc a adventu. Myslím si, že je čas na to, aby k sobě byli lidé milí, aby si ten čas Vánoc zpříjemnili a nebyli tak hektičtí, jako jsou v současné době," řekl Milan Maruštík.

Vánoční strom jak u Viničního domu, tak na Sofijském náměstí určitě stojí za návštěvu. Obzvlášť pro to, že netradiční ozdoby z pet lahví na jeden z nich vyrobily děti ze ZŠ K Dolům. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu