• Načítám...
>

Praha 13 se zajímá o problémy v dopravě a mobilitě

  • 26. března 2021,
  • 12:43,
  • PRAHA 13,
  • Jaroslav Šetlík

Vyjádřit svůj názor k dopravě a mobilitě mohou prostřednictvím ankety Pražané, kteří bydlí, pracují či za jiným účelem cestují do Prahy 13. Anketa je součástí nového webu, který městská část zřídila. Výsledky mají pomocí efektivnějšímu řešení dopravy a mobility na území třináctky.

Reklama

Praha 13 spustila nové webové stránky týkající se dopravy na území třináctky. Jejich součástí je anketní dotazník, který vedení městské části pomůže identifikovat nejpalčivější problémy v dopravě a mobilitě.

"Týká se udržitelné mobility, to znamená v zásadě dopravy. Doprava není jen automobilismus, ale je to i přesouvání chůzí a podobně. Všichni obyvatelé Prahy 13 mohou na našich webových stránkách vyplnit dotazník, kde mohou říci své připomínky k dopravě, kudy by měl vést chodník, jak by si představovali parkování a podobně," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.  

Zaslané návrhy Praha 13 následně vyhodnotí a pomocí nich navrhne co nejefektivnější a nejkomplexnější řešení dopravy a mobility v městské části.

"My už dlouhodobě pozorujeme, že se doprava vyvíjí rychleji, než my politici stíháme zvládat, proto chceme zapojit obyvatele, protože ne každý má patent na rozum, aby se mohli vyjádřit k udržitelné mobilitě a potom to chceme aplikovat do praxe," řekl David Vodrážka. 

Anketní dotazník najdou zájemci na webových stránkách mobilita.praha13.cz a vyplnit jej mohou nejen obyvatelé Prahy 13, ale všichni, kteří zde pracují, podnikají či jezdí např. k lékaři nebo na návštěvu k příbuzným.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu