• Načítám...
>

Základní škola Otokara Chlupa přivítala prvňáčky

  • 1. září 2021,
  • 9:32,
  • PRAHA 13,
  • Marek Tereba

A je to zase tady. Dva měsíce uplynuly jako voda a po celé Praze začal opět ranní shon a návrat do lavic. Jak probíhal ve Fakultní základní škole profesora Otokara Chlupa?

Reklama

Takhle vesele přivítali prvňáčky ve Fakultní základní škole Otokara Chlupa ve Stodulkách. Letos otevřou hned čtyři první třídy. 

"My jsme, jako vždycky, natěšeni na prvňáčky. Jsme rádi, že se i oni těší. Vypadá to, že asi nějaká opatření je od toho neodradila. A my to bereme, tak nějak, už s humorem. Bych řekla," konstatovala Zuzana Majstrová, ředitelka Fakultní základní školy profesora Otokara Chlupa.

Mezi pyšnými rodiči, kteří své ratolesti vedli do školy poprvé, byl i herec a tanečník Jan Révai. 

"Rád bych řekl, že jsme se nějak připravovali, ale vlastně jsme se vůbec nepřipravovali. My jsme mu nevzali ani tašky. On nic nemá. Takže v podstatě jenom ten starší bratr ho nabrífoval, jak se má chovat. My pochopitelně také, ale že bychom činili nějaké velké přípravy, to ne. Zkrátka se těší," popsal Jan Révai, herec a tanečník.

Děti, kromě plyšové myšáka, přivítal i starosta David Vodrážka.

"První září, to je takový symbol toho, že vlastně ano, děti jdou do školy. Začínáme nový, školní rok, což je věc, kterou jako starosta i jako kolegové, všichni docela prožíváme, protože opravdu pro tu městskou část je to takový milník. Vždycky. Přes prázdniny se opraví spousta věcí. No a potom, na září, se těšíme na nové žáky," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

V souvisloti se začátkem nového školního roku si Praha 13 připravila pro nejmenší bohatý program v parku Bronzová.

Pro všech 764 prvňáků, z celé Prahy 13, tady bylo přichystáno spousta zábavy. Od kolotočů a houpaček, po bohatý, doprovodný program.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu