• Načítám...
>

Koncert pro park rozezněl posedmnácté Prahu 13

  • 3. září 2018,
  • 14:49,
  • PRAHA 13,
  • Redakce

V centrálním parku Prahy 13 vystoupili známí čeští interpreti. Diváci si mohli užít vystoupení kapel Mirai, Laura a její tygři nebo také zpěvačky Aničky Slováčkové. A tuto hudební událost jsme si nenechali ujít ani my s naší kamerou.

Reklama

Už sedmnáctým rokem Centrální park v Praze 13 pořádá hudební akci Koncert pro park. Ta se poprvé odehrála těsně po příchodu nového tisíciletí. 

"Je to akce Koncert pro park, která vznikla opravdu před 17 lety, když Centrální park vůbec nevypadal tak, jako dnes. My jsme chtěli mimo jiné propagovat Centrální park Prahy 13, aby nejen lidé v Praze ale i politici věděli, že existuje nějaký Centrální park, který by měl být dobudován," řekl David Vodrážka, starosta MČ Prahy 13. 

I letos byl program opravdu bohatý. Návštěvníci si tu mohli užít spoustu jídla, pití, zmrzlin a dětských atrakcí. Školáci si však více libovali ve výběru interpretů. Akce se líbila nejen návštěvníkům ale i samotným interpretům. Letos ji celou odstartovala Anička Slováčková.

"Já jsem z toho nadšená, protože tolik akcí v Praze není, kde by se dalo zahrát si v parku na takto krásné scéně s tolika lidmi. Hlavně je tu i spousta atrakcí. Je to celé příjemné," řekla Anna Julie Slováčková, zpěvačka.

I když se hezké počasí schovávalo za mrakem, celá akce se vydařila.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu