• Načítám...
>

Na Čtrnáctce oslavili dětského Silvestra

  • 2. ledna 2024,
  • 1:40,
  • PRAHA 14,
  • Veronika Kuželková

Na prostranství u stanice metra Rajská zahrada se slavil Silvestr. Ale ne jen tak ledajaký. Byl totiž hlavně pro děti a pomyslnou půlnoc všichni přítomni odpočítali už v 6 večer. V rámci doprovodného programu nechybělo Šmoulí vystoupení a společně se připilo i občanům Prahy 14, kterým bude letos 30 let.

Reklama

Na Čtrnáctce pojali příchod nového roku v tak trochu netradičním duchu. Konal se tu totiž dětský Silvestr. Všichni se proto sešli už odpoledne na Rajské zahradě a symbolický půlnoční přípitek přesunuli už na šestou hodinu večerní.

"My jsme spolu s kolegy z Prahy 14 Kulturní přemýšleli, čím pro děti z Černého Mostu zpestřit to odpoledne nebo ten podvečer a protože součástí této příležitosti bude to, že příští rok městská část Praha 14 oslaví 30. výročí, tak já v závěru toho krátkého vystoupení pozvu všechny třicátníky, aby přišli na pódium a přišli si s námi připít na zdraví a šťastnou budoucnost Prahy 14. Já bych chtěl občanům Čtrnáctky především popřát pevné zdraví a optimismus, protože všichni jsme každodenně krmeni informacemi o tom, jak se máme špatně, je potřeba si vzpomenout na lidi na Ukrajině a na Blízkém východě, kteří se nikdy nebudou mít tak dobře, jako my se máme podle mínění některých lidí špatně, tak hodně optimismu do roku 2024," řekl Josef Kutmon (ODS), radní MČ Praha 14.

Na akci samozřejmě nechyběly ani stánky s něčím dobrým na zub a také s pitím. O zábavu se místním postaral DJ Smajlík, Šmoulové a konala se i zajímavá barmanská show.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu