• Načítám...
>

Praha 17 otevřela multifunkční sportovní centrum

  • 1. června 2020,
  • 14:56,
  • PRAHA 17,
  • David Wilczek

V pražských Řepích se veřejnosti otevřelo jedno z největších sportovních center Prahy 17. Jeho součástí je víceúčelová sportovní hala a plavecký bazén. Ten mohou využívat i senioři za zvýhodněnou cenu.

Reklama

Sportovní centrum Řepy sídlící v ulici Na Chobotě se konečně otevřelo veřejnosti. Jedná se o komplex dvou budov s tím, že v jedné se nachází víceúčelová sportovní hala a v druhé bazén s relaxačním centrem. 

"My jsme měli naplánováno, že otevřeme 25. března. Bohužel kvůli koronaviru jsme otevřít nemohli. A také kvůli vládním opatřením se nám podařilo bazén a  wellness centrum otevřít až 25. května," prozradila starostka MČ Praha 17, Jitka Synková. 

"Naše sportovní centrum Řepy má otevřeno bazén, wellness, sportovní halu, beachvolejbal a fitnes," dodal ředitel Sportovního centra Řepy, Roman Štěrba.   

Kromě moderního vybavení a bezbarierového přístupu nabízí multifunkční sportovní centrum i zvýhodněné vstupné. Například senioři mohou v pondělky dopoledne plavat jen za 60 korun za hodinu a půl. 

"Zatím jsme určili jen pár termínů, ale určitě do budoucna, podle toho jaký bude zájem, bychom termín zvýhodněného plavání dali na stálo," starostka MČ Praha 17,   Jitka Synková. 

"Senioři mohou samozřejmě využít všech atrakcí, které tady jsou. Zaplavit si, odpočinout si ve vířivkách a mohou využít i naše sauny," doplnil ředitel Sportovního centra Řepy, Roman Štěrba. 

Další zvýhodněné plavání pro seniory je naplánováno na pondělí 8. června od 10:30 do 12:00. Pokud by jste rádi taktéž využili tuto možnost, musíte splnit jen dvě podmínky. Tedy mít trvalé bydliště na území této městské části a být ve věku 65 a více let. Více informací o dalších plánovaných termínech naleznete na webových stránkách Sportovního centra Řepy. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu