• Načítám...
>

Děti z Prahy 17 se loučily se školkou

  • 26. června 2020,
  • 12:46,
  • PRAHA 17,
  • Lukáš Kubát

Děti z mateřské školy v Bendově ulici v Praze 17 se loučily se školkou. Byl pro ně připravený pestrý program s diskotékou a nechybělo ani slavnostní pořádávání medailí, těm co v září zasednou do školních lavic.

Reklama

V mateřské škole Bendova v Praze 17 se slavilo. Slavnostně tu zakončily děti svojí předškolní docházku.

„Přeje nám krásně počasí a aby ty děti měly takovou tečku, za těmi třemi nebo čtyřmi lety, kdy chodí do školky, tak jsme jim udělali zahradní slavnost. Postavili jsme slavnostní bránu s kytkami, teď mají pod altány slavnostní přípitek, mají připravené ohniště, kde si mají opékat,“ popisuje ředitelka MŠ Bendova, Ivana Panochová.

Pro děti byl ale připravený i program v podobě soutěží nebo nejrůznějších tanečních vystoupení. V září je už bude čekat cesta do školy v a ní jim popřály hodně úspěchů paní ředitelka s paní starostkou.

„Já bych ráda předškolákům popřála, aby se jim ve škole líbilo. Aby se jim dařilo a aby si tam našli spoustu nových kamarádů, protože kamarády, které máme z první třídy, máme dá se říci na celý život,“ říká starostka MČ Praha 17, Jitka Synková.

„Na té naší medaili mají jedničku, tak když jsem jim gratulovala, tak jsem jim říkala, že je to takový talisman, aby měli ty jedničky i ve škole,“ dodává ředitelka mateřské školy.

I když byl program rozlučkového dne omezený kvůli koronavirovým opatření, děti, jejich rodiče, ale třeba i paní učitelky si odpoledne užili, jak se patří.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu