• Načítám...
>

Řepy slavily Den dětí

  • 1. června 2021,
  • 21:47,
  • PRAHA 17,
  • Lukáš Kubát

Den dětí mohutně slavili v Řepích. Na náměstí zdejšího sportovního centra se uskutečnil kulturní program a nechyběl tu ani kouzelník. V samotném sportovním centru si pak děti vyzkoušeli florbal, basketbal, gymnastiku nebo tenis.

Reklama

Den dětí se slavil v pražských Řepích. Tentokrát oslavy probíhaly v areálu nového sportovního centra v ulici Na Chobotě a pro děti tu bylo připravené odpoledne plné sportovních aktivit. 

"My jsme oslovili všechny naše dlouhodobé nájemce, kteří využívají naše sportovní centrum. Florbalovým týmem Tatran Střešovice počínaje přes tým basketbalové Sparty až po všechny plavecké školy, aby si připravily stánek, kde budou děti moci plnit úkoly a zároveň si mohli udělat nábor. Jsem opravdu nadšený z toho, že skutečně všichni využili tuto příležitost a máme tady 9 stanovišť," řekl Josef Dirbák, ředitel Sportovního centra Řepy. 

Děti tak střílely na branku, zkoušely kotouly a další gymnastická cvičení, hrály ping pong nebo házely na koš. Odměna pak byla připravena jak pro ně, tak i pro jejich rodiče v podobě volných vstupů do sportovního centra. Na podiu se mezitím odehrával i kulturní program. 

"Máme tady skupinu Mišmaš, za chvilku přijde na podium kouzelník a na závěr tady bude pán, který bude hrát písničky a budou zpívat děti s klavírem," řekl Josef Dirbák. 

Na náměstí Sportovního centra Řepy si přišla užít Dětský den i starostka městské části Alena Kopejtková. 

"Konečně se začínají uvolňovat vládní opatření, tak toto je vlastně první velká akce, kterou toto sportovní centrum pořádá. Jsme rádi, že konečně můžeme představit veřejnosti, co tady máme a věříme, že se tady budeme setkávat častěji na podobných akcích, jako je tato," řekla Alena Kopejtková, starostka MČ Praha 17. 

Zábavné odpoledne s pestrým programem bavilo jak malé, tak i velké návštěvníky. Všichni si ho užívali s velkou radostí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu