• Načítám...
>

Senioři z celé Prahy zápolili v pétanque

  • 29. června 2018,
  • 12:39,
  • PRAHA 17,
  • Lukáš Kubát

Na venkovním hřišti ZŠ Jana Wericha se potkali senioři z celé Prahy, aby mezi sebou soutěžili v pétanque o pohár starostky Prahy 17. A víc než třicítka účastníků i přes nepřízeň počasí hrála naplno.

Reklama

Velký seniorský turnaj v pétanque se uskutečnil v Řepích. 

"Je to turnaj, který je pořádán pod patronací Prahy 17. Je to turnaj O pohár starostky MČ. Jsou tady hráči z Prahy 1, 2, 4, 6, 8, 10, 13 a samozřejmě my z Prahy 17," řekla Mária Szitýnyiová, spoluorganizátorka turnaje. 

Patronkou turnaje se stala starostka MČ Praha 17, která se zapojila i do hry. Právě její tým z Řep patří v ČR mezi seniorskou špičku.

"Naši řepští senioři, kteří si tady založili své pétanque družstvo mají to štěstí, že jsme jim postavili několik hřišť a poté mají občas k dispozici hřiště ZŠ Jana Wericha. Už několikrát jsem s nimi hrála, takže jsem tomu přišla trochu na chuť, takže hraji i tentokrát," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17. 

I přes nepřízeň počasí několik desítek seniorů s pláštěnkách a s deštníky hrálo naplno. Nejlepší týmy si domů odnesli, kromě pocitů vítězství, i krásné poháry. Ale, jako vždy, nebylo důležité vyhrát ale zúčastnit se.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu