• Načítám...
>

Řepy se proměnily v sousedský jarmark

  • 10. září 2018,
  • 17:52,
  • PRAHA 17,
  • Milan Řepka

Už druhý ročník sousedského festivalu Zažít Řepy jinak uspořádala pro své občany radnice této městské části. Pro ty, kdo přišli, byla připravena nejen spousta zábavy ale také sousedské trhy, kde lidé nabízeli své vlastní výrobky.

Reklama

Možná jste se s tím už také setkali, že lidé, kteří žijí na sídlišti, mnohdy neznají ani své sousedy v domě, kde bydlí. To se právě snaží změnit radnice MČ Praha 17 pořádáním už 2. ročníku sousedského festivalu Zažít Řepy jinak.

"Myslím si, že to je skvělá akce. Je to tzv. sousedské potkávání se. Máme skvělé počasí, je tady možnost nakoupit si drobné dárky nebo dokonce nakoupit i oblečení pro děti," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Součástí sousedského festivalu Zažít Řepy jinak byla i zoologická výstava Praobyčejná zvířata.

"Novou výstavu, kterou máme tady v kulturním centru, která se jmenuje Praobyčejná zvířata, což zaštítila Řepská zoologická skupina. Tam mají možnost, kdyby náhodou nebylo hezké počasí nebo už toho měli lidé venku dost, vzít své děti, aby se mohly podívat na různá zvířata," řekla Jitka Synková. 

Ti, kdo se zašli podívat před KC Průhon, mohli nejen lépe poznat své sousedy, ale byli také svědky řady divadelních, tanečních a hudebních vystoupení.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu