• Načítám...
>

Letňany připravily pro děti Dinoo Vánoce

  • 10. prosince 2023,
  • 20:04,
  • PRAHA 18,
  • Ondřej Švec

Klasické Vánoce už všichni znají, ale Vánoce s dinosaury, vedle kterých je navíc mluvící čert, to tady ještě nebylo! A právě s takovým nápadem přišli v městské části Praha 18 - Letňany, kdy dětem připravili originální Dinoo Vánoce. Čekal na ně velký dinosauří program včetně vánoční nadílky, zpívání, soutěží a zábavy. Děti navíc mohly ochutnat například cukroví nebo vánočku a jejich rodiče si pro změnu mohli pochutnat na vybraných zabijačkových specialitách.

Reklama

V městské části Praha 18 - Letňany zkusili takový zajímavý experiment. Co by se asi tak stalo, kdyby vedle klasického čerta vystupovali také dinosauři? Že to není možné? Pokud jde o fantazii, tak je možné vše. A tak se rodiny s dětmi na Staré návsi mohly těšit na velkou dinosauří vánoční nadílku plnou zpívání, soutěží a zábavy.

„Dostali jsme nabídku na možnost uspořádat Dinoo Vánoce, kolegyně z odboru školství a kultury to objednala a já jsem velice rád, že se snažíme každý rok mít nějaké novinky pro děti,“ vysvětluje starosta městské části Praha 18 - Letňany Zdeněk Kučera (ANO).

„Děti tady vyhrávají spoustu cen, jsou tady zabíjačkové speciality pro dospělé, takže taková předvánoční akce. Děti dostávají perníky, sladkosti, zkrátka klasika. A samozřejmě také nějaké drobné hračky tam jsou také,“ dodává místostarostka městské části Praha 18 - Letňany Iveta Lojková (TOP 09).

Nejdůležitější na tom všem byli samozřejmě lidé, konkrétně rodiny s dětmi, které na akci převládaly. A proto jsme se jich zeptali, proč se na Dinoo Vánoce přišly podívat. 

Žena: „Podívat se, jak to tady žije. Je neděle, tak co? Tak jsme vyšli!“

Dívka: „Na soutěže, tam se dávají dopisy. A je to tu zábava.“

Chlapec: „Mně se líbí to, jak ten čert mluví. A přišel jsem sem jenom proto, že jsem se chtěl kouknout, jestli to je horor.“

Žena: „Moc se nám to líbí. Prckovi teď byly dva roky, takže jsem mu chtěla ukázat nějaké písničky a užít si to tady s ostatními.“

Lidí se na Staré návsi sešlo opravdu hodně, sníh už sice stihl povětšinou roztát, ale to na kouzelné vánoční atmosféře nikterak neubralo, alespoň nebyla taková zima a všichni si netradiční Dinoo Vánoce jak se patří užili a k tomu zakousli třeba cukroví, vánočku nebo různé zabijačkové pochutiny. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu