• Načítám...
>

Dvojka srdcem pořádá benefiční koncert

  • 31. října 2019,
  • 23:26,
  • PRAHA 2,
  • Jan Varga

Městská část Praha 2 zve na benefiční koncert pro Nadační fond Dvojka srdcem. Vystoupí na něm houslový virtuoz Jaroslav Svěcený a představí se také talentovaní žáci Základní umělecké školy Ilji Hurníka. Chybět nebude ani patronka fondu - herečka Simona Postlerová.

Reklama

Nadační fond Dvojka srdcem letos slaví 2. výročí svého založení a u této příležitosti se tak rozhodl uspořádat benefiční koncert, který se uskuteční ve velkém sále Novoměstské radnice.

"Já bych chtěla všechny pozvat na benefiční koncert, který se bude konat 6. listopadu od 19:30 na Novoměstské radnici. Veškerý výtěžek z tohoto koncertu právě poputuje do nadace Dvojka srdcem," řekla Alexandra Udženija, místostarostka MČ Praha 2.

Na koncertě vystoupí houslový virtuóz Jaroslav Svěcený. Program ale doplní také talentované děti ze ZUŠ Ilji Hurníka.

"My jsme samozřejmě velice rádi, že můžeme poskytnout prostory pro ten benefiční koncert. Já sám za sebe musím říci, že mě velmi těší, že Praha 2 zřídila takový nadační fond a dokáže tímto způsobem podporovat mladé talenty. Už to, že budou mít možnost účastni se koncertu, kde bude hrát pan Svěcený, v těchto krásných prostorách, je něco, co je může motivovat i do budoucna," řekl Albert Kubišta, ředitel Novoměstské radnice.

"Cena vstupenky je 500 korun a každá koruna z této ceny putuje do nadačního fondu. Takže veškerý výtěžek použijeme pro to, abychom pomohli našim občanům," řekla Alexandra Udženija.

Nadační fond Dvojka srdcem se snaží pomoci lidem, kteří jsou v tíživé situaci. Lidem v každém věku, kteří řeší vážné sociální nebo zdravotní problémy. Patronkou nadačního fondu se stala herečka Vinohradského divadla Simona Postlerová, která na benefičním koncertu nebude chybět.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu