• Načítám...
>

Nadace Dvojka srdcem pomáhá samoživitelkám

  • 24. dubna 2020,
  • 10:32,
  • PRAHA 2,
  • Natálie Forsterová

Nadační fond Městské části Praha 2 Dvojka srdcem pomáhá i v současné situaci. Zaměřuje se na samoživitelky, které se kvůli vládním opatřením dostali do nelehké životní situace.

Reklama

Nadační fond Dvojka srdcem, který zřídila Městská část Praha 2, pomáhá i v této nelehké situaci. Konkrétně nabízí pomocnou ruku samoživitelkám, které se kvůli vladním opatřením ocitly v nelehké životní situaci. 

"Náš nadační fond Dvojka srdcem v tuto dobu bude pomáhat právě samoživitelkám. My jako městská část nemáme jinou možnost, jak jim jinak finančně pomoci, než přes tento fond. Správní rada fondu se schází vždy ve středu a vyhodnocuje žádosti, kterých přibývá. V tuto chvíli se ta pomoc, kterou jsme již rozdělili pohybuje kolem 10 -15 tisíci korun na osobu, " říká Alexandra Udženija, místostarostka MČ Praha 2.

A pomoci se rozhodli i některé soukromé společnosti. Například obchodní řetězec Lidl. 

"V Praze 2 se otevírá nová prodejna Lidlu a oni se nabídli, že část tržeb za první den dají do našeho nadačního fondu. Chtěla bych poděkovat všem, kteří přispěli, " říká Alexandra Udženija, místostarostka MČ Praha 2.

V současné chvíli nadační fond Dvojka srdcem pomohl již šesti samoživetelkám. Každý, kdo by chtěl do pomocu také zapojit, najde veškeré dostupné informace na strankach www.dvojkasrdcem.cz či na webu úřadu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu