• Načítám...
>

Na Pražačce opět rejdily Čarodějnice

  • 2. května 2018,
  • 21:07,
  • PRAHA 3,
  • Kristýna Svobodová

Ve sportovním a rekreačním areálu na Pražačce se jako každý rok slétly ke svým rejdům čarodějnice nejen z Prahy 3. Radnice této městské části proto pro všechny, kdo se těchto čarodějnických rejdů účastnili, připravila spoustu zábavy nejen pro dospělé, ale také pro děti.

Reklama

MČ Praha 3 připravila tradiční tématickou akci určenou pro celou rodinu. Třetí ročník Čarodějnic v areálu Kemp Pražačka nabídl slunečné počasí i bohatý doprovodný program.

"Program je velice pestrý jak pro děti, tak pro dospělé. Kouzlí tu i pan čaroděj Kožíšek, je tady výborné občerstvení, děti si mohou udělat své masky v dílničkách, je tady dokonce i věštírna, takže se všichni dozvědí svůj osud, co bude a nebude," řekla Vladislava Hujová, starostka MČ Praha 3. 

"Akce Čarodějnice na Pražačce je výjimečná tím, kde se odehrává, tím areálem, kde je obrovská spousta možností jak pro děti, tak pro dospělé. Je tady možnost se občerstvit, máme tady pódiový program, takže je to určitě výjimečné místo, které je v zeleni v centru Prahy," řekla Eva Slezáková, vedoucí informačního centra MČ Praha 3. 

"Máme tady dětské čarodějné dílničky, vyrábějí si talismany a různé přívěsky pro štěstí," řekla Tereza Georgievová, vedoucí dílen.

Čarodějnické dílny dětem nabídly také výrobu špičatých klobouků, nosů, nebo třeba kouzelných hůlek. Vrcholem večera byl slavný soud čarodějnice. Ta ovšem letos díky celopražskému zákazu rozdělávání ohně obdržela milost.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu