• Načítám...
>

V Praze 4 si děti užívaly vodní klouzačku

  • 24. července 2023,
  • 17:40,
  • PRAHA 4,
  • Kristýna Svobodová

Na prázdniny si městská část Praha 4 připravila v rámci dlouhodobého programu Čtyřka sportuje několik zajímavých akcí pod hlavičkou Léto na Čtyřce. Pro děti byly připraveny jak vodní aktivity, tak i vyžití v parcích. Na poslední z akcí se pak koncem července vydala na Roztylské náměstí na Spořilově i naše kamera.

Reklama

Takhle to předposlední červencové pondělí vypadalo na Roztylském náměstí v Praze 4. Na nafukovací vodní klouzačce i na vedlejší fontáně se to jen hemžilo dětmi. Konalo se tady totiž rozloučení s tradiční letní akcí Prahy 4.

"Je to v podstatě ukončení naší akce Léto na Čtyřce, kterou pravidelně pořádáme o prázdninách pro děti, které zůstávají v Praze, většinou během dvou prázdninových měsíců," řekl Jiří Bigas - mluvčí MČ Praha 4.

Akce přilákala desítky dětí a bylo vidět, že se skvěle baví.

anketa

"Už jsme to hodně krát sjeli, je to skvělé."

"Stříká z toho voda a potom můžeme jet rychleji."

"Sjedeš dolů a tady se zachytíš nohami, bouchneš se do nohou, zůstaneš tam viset a zase sjedeš dolů."

Akci Léto na Čtyřce radnice pravidelně pořádá během letních prázdnin na různých místech městské části. Děti si tak i letos během dvouměsíčních prázdnin mohly vyzkoušet třeba horolezeckou stěnu, parkur nebo třeba vodní polo.

"Měli jsme tam ukázku moderních sportů, kde si děti mohou vyzkoušet různé druhy sportů. Ono se to osvědčilo, protože je hodně dětí, hodně rodin, které nemohou trávit ten volný čas prázdnin mimo Prahu, takže je to jakési zpestření jejich programu," řekl Jiří Bigas - mluvčí MČ Praha 4.

Létem ale program pro děti na Čtyřce nekončí. Městská část chystá řadu aktivit i na podzim. Ta nejbližší ale proběhne ještě na konci prázdnin. Na přelomu srpna a září se tak děti mohou těšit na sportovní akci Rozloučení s létem.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu