• Načítám...
>

Na Kaleidoskopu se představilo mnoho cizích kultur

  • 10. června 2018,
  • 18:10,
  • PRAHA 4,
  • Tomáš Horák

Barevný den plný chutí, vůní, hudby a tance. Tak by se dala popsat uplynulá sobota v parku Na Pankráci. Konal se zde totiž multikulturní festival Kaleidoskop, který nabídl ochutnávky tradičních i méně známých specialit z různých koutů světa.

Reklama

Park Na Pankráci se v sobotu proměnil v místo, kde se díky festivalu Kaleidoskop střetly různé kultury světa. A stejně jako v předchozích letech se na něj i letos přišly návštěvníci pobavit a poznat a ochutnat jiné části světa. Akce se konala pod záštitou starosty MČ Praha 4, která tento festival podporuje již od jeho 1. ročníku. 

"Praha 4 se nachází, vedle toho, že je v ČR, v EU, kde je 27 států a desítky národů a zástupci všech tady bydlí a také tady bydlí lidé z desítek národů mimo EU, takže to je obrovská diverzita. Ten dnešní festival je vlastně taková oslava toho bohatství, které tady v Praze 4 máme," řekl Petr Štěpánek, starosta MČ Praha 4. 

Program byl nabitý hudbou, tancem a workshopy, ale nezapomnělo se ani na nejmenší, ani na exotické pochoutky. K ochutnání byly např. ty z Indie, Peru, Nigérie nebo Indonésie. Festival Kaleidoskop se mezi lidmi těší stále větší oblibě, a tak je jasné, že nás čeká mnoho dalších ročníků.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu