• Načítám...
>

Na Kulaťáku začaly Farmářské trhy

  • 4. března 2019,
  • 21:14,
  • PRAHA 6,
  • Tomáš Horák

Sezona farmářských trhů se pomalu rozjíždí a pozadu nezůstávají ani ty na Vítězném náměstí, které jsou v metropoli těmi vůbec nejstaršími.

Reklama

Farmářské trhy na Kulaťáku, jak se oficiálně nazývají, navštíví každou sobotu až 6000 lidí. A prodejci se sem sjíždějí doslova z celé země. 

"My máme farmáře z celé České republiky od Aše až po Ostravu, jezdí k nám pravidelně, my hledáme stále nové farmáře, jsme rádi, když se zde představují nové produkty. U nás je pravidelně kolem 100 farmářů, někdy se ten počet zvyšuje a někdy zmenšuje podle období. Naše nabídka je kompletní - od pečiva, ryb, masa, k tomu je doprovodný catering," řekl Pavel Šťastný, organizátor Farmářských trhů na Kulaťáku.

Farmářské trhy jsou mezi lidmi stále více oblíbené a už dávno se na ně nechodí jen kvůli nakupování. To platí i na Kulaťáku.

"Ten společenský rozměr je čím dál tím důležitější, takže my to tady máme jako takové přirozené místo na sobotní srazy, potkáme se s kamarády, probereme, co je nového a to bych řekl, že je velmi zásadní rozměr. Potom je samozřejmě ještě jeden, že se neustále posiluje taková fast foodová nebo street foodová část, to znamená, že neustále přibývají nějaké gastronomické novinky," řekl Jan Lacina, místostarosta MČ Praha 6.

anketa

Letos vstoupily Farmářské trhy na Kulaťáku do své 10. sezóny a vy si jejich skvělou atmosféru můžete vychutnat každou sobotu mezi 8. až 14. hodinou. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu