• Načítám...
>

Praha 8 zavádí Mobilní rozhlas

  • 29. dubna 2021,
  • 10:05,
  • PRAHA 8,
  • Lukáš Kubát

Mobilní rozhlas zavádí pro své občany osmá městská část. Prostřednictvím mobilní aplikace, hlasových zpráv, SMS zpráv nebo e-mailů tak můžete získat informace z městské části. A to od informací z radnice až třeba po dopravní omezení.

Reklama

Občanům Prahy 8 už neunikne žádná informace. Městská část se totiž zapojila do projektu Mobilní rozhlas.

"Není to úplná novinka na trhu, nicméně pro nás je to doplněk tzv. komunikačního mixu. Lidé používají sociální sítě a webové stránky a toto uzavírá ten komunikační mix, kdy to využívá oblíbenosti mobilních aplikací," řekl Martin Šalek, tiskový mluvčí MČ Praha 8. 

Prostřednictvím aplikace můžete třeba i komunikovat s vedením radnice. Kromě aplikace můžete ale využit i jiné komunikační kanály.

"Nebo to lze přesunout i do hlasové zprávy, takže si to ten člověk může poslechnout. Také lze nastavit, že tato informace jde do emailu," řekl Martin Šalek. 

Nebo můžete dostávat informace formou SMS zpráv. Občan sám si může určit, jaké typy zpráv chce dostávat.

"Jestli aktuality, pozvánky na nejrůznější aktivity - kulturní, sportovní nebo informace z úřadu, krizové zprávy, že neteče voda nebo je někde uzavírka. Dokonce je možné to cílit na konkrétní ulice, pokud je tam uvedl," řekl Martin Šalek. 

Registrace je možná dvojím způsobem.

"Buď přes webové stránky, je to i na webu praha8.cz nebo si stáhnout z obou hlavních platforem mobilní aplikaci Mobilní rozhlas a tam si nastavit Prahu 8 nebo obec, kterou chcete odebírat. Pak už máte informace v kapse," řekl Martin Šalek. 

Na stránkách praha8.mobilnirozhlas.cz získáte všechny potřebné informace a můžete se tu i k odběru zpráv z radnice přihlásit.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu