• Načítám...
>

Na Osmičce oblékli kostýmy

  • 28. ledna 2024,
  • 14:21,
  • PRAHA 8,
  • Veronika Kuželková

Hudba, různorodé masky i dobrá nálada. V tomto duchu se nesl další Karlínský masopust. Nechyběl ani tradiční průvod a také tu na návštěvníky čekal i bohatý doprovodný program.

Reklama

Na Osmičce se konalo tradiční masopustní odpoledne. To tradičně začíná ve 13 hodin v Kaizlových sadech, odkud vyráží pestrobarevný průvod masek na Karlínské náměstí, kde od 14 hodin začíná velký masopustní rej a zábava.

"Pro městskou část to znamená velkou první venkovní akci, v letošním roce je to opravdu první velká akce v roce, takto na konci ledna nebývá masopust úplně často, protože Velikonoce vychází letos brzy a od toho se ty termíny odvíjí. Počasí nám vyšlo báječně, nesněží, nemrzne, i zasvítilo sluníčko, takže jsme moc rádi, že můžeme takto otevřít ten kulturní rok touto velkou akcí," řekla Jana Solomonová (ANO), radní MČ Praha 8.

"Už je to opravdu tradice. Zažilo se to, těch let už je opravdu hodně, já to zahajuji pošesté, pokud si dobře pamatuji, takže pro mě je to hrozně hezký víkend plný setkání s lidmi, dáme si něco dobrého k pití, jídlu a myslím, že si to užijeme všichni. Každý rok je to víkend plný radosti, dobrot," řekl Ondřej Gros (ODS), starosta MČ Praha 8.

"Jsme rádi, že to má tradičně velký úspěch a návštěvnost a že se to koná v krásném prostoru Karlína a Karlínského náměstí, lidé se baví, dají si něco dobrého, užijí si to a je to prostě fajn akce," řekla Jana Solomonová (ANO), radní MČ Praha 8.

Na Karlínském náměstí čekal na návštěvníky bohatý doprovodný program včetně hudebních vystoupení, spoustu stánků s dobrým jídlem a pitím a nechyběla ani zábava pro ty nejmenší.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu