• Načítám...
>

Vedení Prahy 8 ocenilo dobrovolníky

  • 21. března 2019,
  • 11:59,
  • PRAHA 8,
  • David Wilczek

Vedení Prahy 8 ocenilo dobrovolníky, kteří pomáhají v centrech aktivizačních programů pro seniory. V rámci poděkování byl pro ně připraven kulturní program v reprezentativních prostorách Libeňského zámečku.

Reklama

V reprezentativních prostorách Libeňského zámku se sešlo kolem 90 dobrovolníků, kteří rádi pomáhají lidem v centrech aktivizačních programů pro seniory. Osobně jim poděkovala za jejich práci místostarostka Prahy 8 - Vladimíra Ludková.

"Já jsem založila první v roce 2009, druhé pak přibylo v roce 2013. A bez zapojení dobrovolníků, kterých je v tuto chvíli kolem 90, by ta centra nemohla existovat. Já jsem nesmírně vděčná za jejich práci a takovéto setkání jednou za rok je velkou ctí, že se nimi mohu potkat a osobně jim poděkovat," řekla Vladimíra Ludková, místostarostka MČ Praha 8.

V rámci programu vystoupil i pěvecký soubor z Taussigovy ZUŠ. Zaměření dobrovolníků je různorodé, např. na výuku jazyků, počítačových dovedností nebo na zpěv a divadlo. 

anketa

Pro většinu dobrovolníků je možnost pomáhat ostatním lidem životním posláním a zároveň příležitostí najít si nové přátele. 

anketa

Nezbývá, než těmto dobrým duším popřát, aby jejich elán vydržel co nejdéle a jejich řady posílili další nadšení dobrovolníci.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu