• Načítám...
>

Klub Eagles Praha pořádal Ladies day

  • 17. května 2019,
  • 17:33,
  • PRAHA,
  • Lucie Sinková

Druhý ročník Ladies day se konal v klubu Eagles. Připraven byl bohatý program, který nabídl zábavu i občerstvení. Výtěžek celé akce poputuje na podporu České olympijské nadace a Nadace Hany Kynychové.

Reklama

Ladies day je sportovně charitativní akce, kterou i letos pořádal softballový a baseballový klub Eagles.

"Snažíme se pomoci dětem, které nemají možnost sportovat, protože na to nemají finanční prostředky. Proto se tady dnes všichni snaží přispět. Ať už tím, že si zakoupí třeba čepici, nebo si prostě dají něco dobrého k jídlu a k pití a vesměs ty finanční prostředky, které získáme, půjdou na tuto charitu," řekl Jan Drábek, generální manažer Eagles Praha.

Druhý ročník nabídl např. malování na obličej, několik skákacích hradů, ping pong, zumbu a nechyběl další doprovodný program.

"V letošním roce máme 2 zásadní novinky. Jednou z nich je paddleboarding, což je velký bazén, kde si děti mohou vyzkoušet jezdit na tom boardu. Další věc je, že si můžete vyzkoušet parkovat v autě a třeba získat i nějakou krásnou cenu," řekl Jan Drábek.

anketa

Výtěžek letošního ročníku je určen na podporu České olympijské nadace a Nadace Hanky Kynychové.

"Ano, část poputuje na naši nadaci na projekt Hejbejte se a zpívejte, z čehož mám velkou radost. Když jsem tuto informaci dostala, že se akce bude konat, jestli bych se zúčastnila a že výtěžek k nám půjde, velice mě to potěšilo," řekla Hana Kynychová, cvičitelka.

Minulý rok při akci Ladies day bylo vybráno na podporu léčby dětských onkologických pacientů téměř 127 tisíc korun.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu