• Načítám...
>

Praha žije florbalem

  • 8. srpna 2019,
  • 17:01,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Největší florbalový turnaj Czech Open opět ovládl Prahu. Ve třinácti halách po celé metropoli se utkají sportovní týmy ze všech koutů světa. Největší zastoupení v turnaji mají Češi a Švédi. Dorazili ale i zástupci exotických zemí jako je Indie nebo Singapur.

Reklama

Druhý srpnový týden se v Praze tradičně koná největší florbalový turnaj na světě - Czech Open.

"Je to 27. ročník. Přijíždí na něj 230 týmů ze 17 zemí světa včetně Indie, Singapuru a dalších exotických zemí. Dohromady jsou to asi 4 tisíce hráčů. Máme např. 110 rozhodčích z asi 10 zemí světa. Odehrají se stovky utkání, hrajeme na 14 halách po Praze," řekl Martin Vaculík, ředitel turnaje.

Na turnaji hrají elitní týmy ze Švédska, Finska, Švýcarka nebo české Superligy. Pro zahraniční účastníky jsou velkým lákadlem krásy hlavního města.

"Praha je velkým tahákem a i příjemné prostředí, které tady máme. Samozřejmě to nestačí. Musíme nabídnout špičkovou organizaci, kvalitní soupeře a pak samozřejmě musíme těm nejlepším týmům vytvořit i podmínky," řekl Martin Vaculík.

Na turnaji najdete nejlepší hráče a také hobby florbalisty. Ti všichni si turnaj užívají a mezinárodní srovnání si pochvalují.

anketa

Turnaj potrvá v Praze až do neděle, kdy vyvrcholí finálovými souboji.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu