• Načítám...
>

Dnešní doba vyžaduje držet krok s novými trendy

  • 14. října 2019,
  • 18:09,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

V současné době je nezbytné, aby zaměstnanci i zaměstnavatelé drželi krok s novými technologiemi i trendy a zároveň se uměli orientovat v dané problematice. K tomu je ale potřeba kvalitní vzdělávací instituce a lektoři. Jednou z takových je společnost 1. VOX, která působí na našem trhu už 26 let.

Reklama

Kvalitní vzdělávání nabízí x možností v profesním uplatnění. Tímto heslem se řídí společnost 1. VOX, která zajišťuje odborné kurzy řadovým zaměstnancům, ale i vysoce postaveným manažerům v oblasti účetnictví, daní, práva, logistiky, jazykových kurzů až po personalistiku či komunikační dovednosti.

"Máme určitě nejvyšší mezinárodní rating v systému International Education Society. Je to nejvyšší rating v ČR. Na to jsem také velice hrdá. Pak pochopitelně máme celou řadu akreditovaných kurzů na Ministerstvu vnitra," řekla Zdeňka Vostrovská, výkonná ředitelka 1. VOX a.s.

Tato vzdělávací společnost se může pochlubit nejen bohatými zkušenostmi, ale i stálým týmem profesionálních a akreditovaných lektorů, kteří patří mezi špičky v oboru. Právě v globální době, kdy se neustále mění trendy a pracovní postupy, je tento přístup pro zaměstnance největším přínosem.

"Je potřeba odlišit produkty hard skills. To jsou ty tvrdé znalosti - účetnictví, daně, právo, finance. Tam krok držíme tím, že kolegyně, která to má na starosti, neustále musí sledovat legislativní změny a s určitým časovým předstihem i predikovat, jaké ty legislativní změny budou zaneseny. A s půlročním předstihem i některé ty kurzy plánovat. A u těch dovedností soft skills je to spíše o naslouchání tomu trhu a světovým trendům. Tam se také snažíme držet krok, protože sem vždy přijdou nějaké tzv. super novinky z Ameriky. A pak se zjistí, že česká mentalita nebo kultura vůbec neodpovídá těmto implementovaným trendům," řekla Zdeňka Vostrovská.

V současné době spolupracuje společnost 1. VOX se 400 odborníky, pro které je tato práce posláním i koníčkem. 

"Baví mě ta možnost, a to vlastně dává smysl mé práci, jim pomoci v každodennosti. V tom co řeší, čemu jsou vystaveni. Protože ta doba je dnes rychlá, je náročná a lidé přicházejí s tím, že jsou unavení a hledají odpovědi na své otázky," řekla Stanislava Vávrová, lektorka komunikačních dovedností.

"Baví mě to, že můžeme pomáhat lidem, předáváme jim informace a když oni je dokážou převzít a použít v reálném životě a má to pro ně přínos, tak to je ten smysl," řekl Pavel Hájek, lektor obchodních dovedností.

"To, že výukou mohu pomoci lidem v řešení praktických problémů, pomoci účetním, daňovým poradcům, auditorům při zvládání obtížné profese," řekla Marta Šťastná, lektorka účetnictví a daní.

Zájemce si může vybrat, zda se přihlásí na předem vypsaný kurz, nebo jestli dá přednost tzv. zakázkovému vzdělávání, které je upraveno podle jeho potřeb. Kurzy i semináře lze absolvovat online prostřednictvím webináře. Všechny tyto varianty vzdělávání jsou vedeny interaktivní formou tak, aby posluchač získal praktické dovednosti a zároveň nebyl zatížen nadbytečnou teorií.

anketa

Kanceláře a učebny, které se nacházejí v blízkosti Senovážného náměstí, nabízejí také možnost zakoupení odborné publikace. Nechybí zde ani kvalitní zázemí pro odpočinek či občerstvení. Více informací naleznou zájemci na webových stránkách www.vox.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu