• Načítám...
>

Na Letné otevřeli kluziště pro veřejnost

  • 2. prosince 2019,
  • 19:33,
  • PRAHA,
  • Kristýna Svobodová

Na Letné se opět bruslí. Venkovní kluziště pod širým nebem nabídl Pražanům a návštěvníkům metropole i letos pražský magistrát. Ledová plocha bude bruslařům k dispozici do 1. března.

Reklama

Se zimním počasím odstartovala i sezóna veřejných kluzišť. Bruslaři tak nyní mohou zamířit třeba na Letnou, kde rovnou 2 ledové plochy tradičně nechalo zřídit vedení hlavního města.

"Větší ledová plocha je určena pro začínající i pokročilé bruslaře. Menší plocha je potom určena pro výuku těch nejmenších dětí," řekl Vít Šimral, radní hl. m. Prahy.

"Udržovat se bude přibližně pětkrát denně strojovou rolbou tak, abychom návštěvníkům zajistili co největší komfort při bruslení. První kluziště má rozměr 40x20 metrů, druhé má rozměr 22x10 metrů," řekl Martin Refka, správce ledové plochy.

"Určitě bych apeloval na rodiče, aby sem své děti přivedli. Dají se zde i půjčit brusle. Ale pochopitelně je ideální, kdyby rukavice a případně i přilby si už přinesli s sebou," řekl Vít Šimral, radní hl. m. Prahy.

Celý areál je veřejnosti přístupný vždy od 9:00 do 21:00. Kromě teplého zázemí půjčovny bruslí a drobného občerstvení pak v průběhu zimního provozu bruslařská plocha nabídne i několik zajímavých akcí.

"Počítáme s několika koncerty, diskotékou a podobně. O termínech všech akcí se můžete dočíst na webu www.prahasportovni.eu," řekl Vít Šimral.

anketa

Kluziště na Letné naproti fotbalovému stadionu Sparta bude veřejnosti přístupné až do 1. března.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu