• Načítám...
>

Praha 5 ocenila nejlepší podnikatele

  • 14. února 2020,
  • 1:44,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Praha 5 zná podnikatele roku. Slavnostní vyhlášení ankety proběhlo v prostorách kaple Sacre Coeur. Mezi vítězi zazněla jména, která obhájila své prvenství z předchozích ročníků, ale také jména úplně nová.

Reklama

Desátý ročník soutěže Podnikatel roku Prahy 5 zná své vítěze. Soutěžilo se v sedmi kategoriích napříč různými podnikatelskými odvětvími.

"Máme za cíl vyznamenat a ohodnotit ty nejlepší podnikatele, kteří nejvíce ovlivňují veřejný život a veřejný prostor v městské části. Takže samozřejmě jsou to většinou kavárny a jiné služby, které zaujmou lidi," řekl David Dušek, radní MČ Praha 5.

Firmy se do soutěže mohly přihlásit samy nebo mohly být nominovány obyvateli Prahy 5. Ti také svým hlasováním rozhodli o vítězích jednotlivých kategorií.

"Na vítěze jednotlivých kategorií čekají příjemné ceny. Ocenění, která si budou moci vystavit třeba ve svých provozovnách a chlubit se tím, že patří k té špičce v podnikatelském světě na Praze 5," řekla Renáta Zajíčková, starostka MČ Praha 5.

V rámci slavnostního večera byli vyhlášeni také tři absolutní vítězové soutěže. Tedy podniky, které získaly nejvyšší počet hlasů napříč všemi kategoriemi. Mezi vítězi zazněla jména, která obhájila své prvenství z předchozích ročníků, ale také úplní nováčci.

Umístění v téhle soutěži je pro mě osobně obrovské překvapení, protože šijeme kabelky a ty prodáváme. Šít v České republice něco, co má takový úspěch, je něco neskutečného a to, že jsme se sem dostali, je bomba," řekl František Kopáček, oceněný.

Na druhém místě se umístila Kavárna mezi řádky a absolutním vítězem soutěže Podnikatel roku Prahy 5 se staly Kytky od Pepy.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu