• Načítám...
>

Pražská plynárenská Distribuce pracuje bez omezení

  • 7. dubna 2020,
  • 9:19,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

Šíření koronaviru v metropoli neovlivnilo chod některých společností, které tak mohou pracovat i nadále bez komplikací. Jde například o Pražskou plynárenskou Distribuci. Více informací v reportáži.

Reklama

Situace kolem šíření koronaviru ovlivnila mnohé podnikatele. A potýkat se s ní musí také Pražská plynárenská Distribuce. Jak to zvládá? 

"Plynárenská síť obecně nedovoluje zastavit práce, takže my provozovat musíme a také provozujeme. Daří se nám díky hygienickým opatřením, držet celý náš kmenový personál zdravý. Nemáme žádné nakažené a pracujeme na sto procent, " říká předseda představenstva PP Distribuce pan Martin Slabý. 

Jedno z míst, kde společnost aktuáně prauje je například Poděbradká ulice. Oborníci zde musí vyměnit plynovod z roku 1972 za nový a to o celkové délce 1,5 kilometru. 

"Je to velká stvaba letošního roku, zahájili jsme ji prvního dubna. Jde o výměnu velkého středotlakého řadu o průměru 350mm, " říká předseda představenstva PP Distribuce pan Martin Slabý. 

Práce jsou zde rozděleny na 11 etap. Řidiči tak na Poděbradské musí počítat s omezením v dopravě. Pokud vše dobře dobře půjde hotovo by mělo být v záčří letošíh roku. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu