• Načítám...
>

Vítězem Pražské letní ceny čtyřletých se stal Pamino

  • 19. července 2020,
  • 19:35,
  • PRAHA,
  • Lenka Castillo

V pražské Velké Chuchli již šestým dnem pokračovaly závody v rámci letošní klusácké dostihové sezóny. Tentokrát dostihovému programu vévodilo poslední utkání čtyřletých klusáků před jejich soubojem v derby.

Reklama

V pražské Velké Chuchli již šestým dnem pokračovaly závody v rámci letošní klusácké dostihové sezóny. Tentokrát dostihovému programu vévodilo poslední utkání čtyřletých klusáků před jejich soubojem v derby. Hlavní pozornost poutalo opět silné duo stáje Victoria Game Atout a Pamino, který se ze šesti zúčastněných klusáků stal nakonec šampionem taháku nedělního programu - Pražské letní ceny čtyřletých. Majitel obou hřebců Zdeněk Škobis radost neskrýval.

"Jsem spokojený, protože ten kůň se soustředil na ten výkon a vyhrál víceméně lehce, i když samozřejmě ten můj druhý kůň je také šikovný," právem se pyšní Zdeněk Škobis, majitel šampiona.

A byl to právě Game Atout, kdo si ve stejném závodu na trati dlouhé 2180 metrů vysloužil místo druhé. Do cíle doklusal se Zdeňkem Vávrou. 

"Pan Škobis má ty koně úžasně nachystané a jsou to moc dobří koně, takže já jsem se krásně svezl," pochvaluje si Zdeněk Vávra.

Na třetím místě se v Chuchli Areně Praha v závodu o Pražskou letní cenu čtyřletých umístil Top Secret J´. Který kůň se však nesmazatelně zapíše do historie a která stáj dosáhne na nejvyšší možnou metu dostihového světa se dozvíte v neděli 6. září, kdy se uskuteční Absolutní klasický vrchol dostihové sezony - jubilejní 100. České Derby 2020.

"Derby je derby. Tam vyhrává nejšťastnější," dodává Zdeněk Škobis.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu