• Načítám...
>

Slivenečtí si nenechali ujít ochutnávku burčáku

  • 6. září 2020,
  • 11:12,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Prví burčák mohli ochutnat i obyvatelé Slivence. Kromě ochutnávky tohoto lahodného moku je čekal i pestrý program plný her a zábavy.

Reklama

Ochutnávku kvalitního burčáku si nenechali ujít obyvatelé Slivence. Oblíbenou akci pod názvem Slivenecký burčák uspořádala místní radnice už po třinácté.

"Akci Slivenecký burčák pořádáme už třináct let, a je to taková příjemná událost, vždy v první zářijovou sobotu.  Nenechali jsme si ji ujít ani tentokrát," konstatovala Jana Plamínková, starostka MČ Praha-Slivenec.

"Dnes u nás mohou lidé ochutnat první, letošní burčák. Je z odrůdy Irsai Oliver z Velkých Bílovic, konkrétně z Vinařství Petr Skoupil. Doufáme, že bude všem chutnat," upozornil Marek Nohava, spolumajitel místní vinotéky.

Tuto událost si nenechala ujít více než stovka nadšenců nejen burčáku, ale i dobré zábavy.

Anketa

"Užíváme si to skvěle. Bydlíme tady, takže si sem vždycky na chvíli odskočíme ze zahrady."

"Jsme tu především kvůli dceři, aby si užila zdejšího doprovodného programu. A burčák je výborný."

"Burčák je dobrý, ale trochu více sladký."

Pestrý program nabídl vyžití pro celou rodinu. Nechyběly různé hry či vystoupení kouzelníka. 

"V rámci dnešní akce, jsme stejně jako předchozích letech, připravili i doprovodný program pro celé rodiny. Prioritně pak pro děti. Takže tady máme výtvarné dílny, divadelní workshopy, žongléra, kejklíře. Byla tu i skvělá pohádka," uvedla Lenka Kudláková, místostarostka MČ Praha-Sivenec.

Závěr večera patřil milovníkům rokenrolu. Přítomným zahrálo hudební uskupení Brouci Band, které představilo repertoár známé britské kapely Beatles.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu