• Načítám...
>

PVK opět otevře zákaznické centrum

  • 30. dubna 2021,
  • 17:43,
  • PRAHA,
  • Lenka Castillo

Pražské vodovody a kanalizace od pondělí 3. května opět otevřou zákaznické centrum v Dykově ulici. Z důvodu ochrany zdraví zákazníků i zaměstnanců však bude provoz v omezeném režimu.

Reklama

Zákazníci Pražských vodovodů a kanalizací mohou od 3. května opět navštívit zákaznické centrum v Dykově ulici. Otevřeno bude od pondělí do pátku od 8:00 do 15:00 hodin. Pracovníci zde budou připraveni především pro ty, kteří potřebují vyřešit akutní záležitost, jež nelze vyřídit korespondenčně.

"Pokud ti zákazníci budou chtít k nám dorazit, tak se musí registrovat prostřednictvím registračního formuláře nebo mohou zavolat na naše zákaznické linky a tam se na konkrétní datum a čas objednat," řekl Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí PVK.

V zájmu ochrany svého zdraví musí zákazníci respektovat protiepidemiologická opatření, tedy použít dezinfekci, nasadit respirátory a udržovat rozestupy. Týká se to i personálu, který se bude snažit lidem co nejvíce vyhovět. 

"Pokud budou chtít například změnit nějaké zálohy, tak samozřejmě mohou přijít, ale my preferujeme elektronickou formu komunikace přes náš zákaznický portál, webové stránky nebo zákaznickou linku," řekl Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí PVK.

Například provádět platby na pokladně zde bude možné pouze po provedení rezervace. Doporučují se spíše e-platby prostřednictvím zákaznického internetového účtu, zadáním standardního příkazu k úhradě, platbou chytrým telefonem pomocí QR kódu, platbou na terminálech Sazky či pomocí A složenky na pobočkách České pošty. Další a podrobnější informace je možné získat na webových stránkách PVK nebo na zákaznických linkách.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu