• Načítám...
>

Újezd patřil sportu a pivním slavnostem

  • 27. června 2021,
  • 22:09,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Pivní slavnost, ale i fotbalový, nohejbalový nebo tenisový turnaj, to vše se v sobotu konalo ve sportovním areálu a hasičárně v městské části Praha - Újezd. Pro návštěvníky akce byla připravena i zábava. Děti si mohly zaskákat na nafukovací atrakci a velcí třeba zazpívat s harmonikářem.

Reklama

Poslední červnová sobota patřila v pražském Újezdu zábavě. Městská část tu totiž pořádala hned několik akcí najedou, a to jak společenské tak sportovní.

"My jsme si vlastně připravili dvacátý ročník fotbalového turnaje s názvem Prd Cup, kde se účastnilo šest týmů. A zrovna, jak jste viděli, tak na závěr bylo vyhlášení vítězů. Současně probíhá i tenisový turnaj O pohár starosty. Nedaleko tady na tenisových kurtech. A současně také probíhá nohejbalový turnaj O pohár starosty. Zároveň tady máme i sedmý ročník pivních slavností, kde můžete vyzkoušet nebo můžete ochutnat spousty druhů piv," konstatoval Václav Drahorád, starosta MČ Praha-Újezd.

Fotbalový turnaj Prd Cup je více než dvě dekády neodmyslitelně spojený s panem Oldřichem Bernátkem, který je jeho hlavní organizátor a má na starosti třeba i výzdobu. S letošním ročníkem je více než spokojený.

"Naprosto, naprosto perfektní. Všechno fungovalo. Vidíte výzdoba. To je pro mě, jako důchodce, celoroční po kousku, když mám flek. Nastrkal jsem do toho spousty peněz. Když vidíš jenom ty kytky a všechno, co tam je. To kdyby se zadalo nějakému umělci, třeba ti sponzoři, a tohle to, tak to bude stát deset, dvacet tisíc. Já to dělám zadarmo. No a jsem rád, že tedy tady, jako mezi těmi mladými, starý prďola ještě existuje," zdůraznil Oldřich Bernátek, organizátor Prd Cupu.

Pivní slavnosti v areálu místní hasičárny doprovodil i pestrý program. Pro děti byl například připraven skákací hrad.

"Připravili jsme si odpoledne i pro dospělé. Bude tam hrát harmonikář. Budeme tam mít i rockovou kapelu Jen blbni a na závěr bude hrát známá skupina Horváth Band," dodal  Václav Drahorád, starosta MČ Praha-Újezd.

Kromě piva se mohli návštěvníci i dobře občerstvit. Například šunkou od kosti.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu