• Načítám...
>

Letní scéna Divadla Kalich zahájila sezónu

  • 2. července 2021,
  • 0:30,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Premiérou hry Pusťte mě ven, zahájila letošní sezónu letní scéna Divadla Kalich pod Žižkovskou věží. Na jevišti se vystřídají například Jana Paulová, Pavel Zedníček, Petr Čtvrtníček nebo Eva Holubová a další. Diváci se mohou těšit na více než šedesát večerních představení či koncertů a osm víkendových dopoledních pohádek.

Reklama

Několik minut trvající standing ovations a bravurní herecký výkon Ivy Janžurové. Přesně tak začala letošní sezóna letní scény Divadla Kalich.

"Já měla velkou trému, protože sem do včerejšího večera točila se studenty ze zlínské školy film Amore Dolori. Ale díky paní režisérce, mojí dceři, která mně říkala: ne umíš to, uděláš to perfektně, budeš mít příjemný pocit při tom, mne tak jako nabouchávala odvahou, tak se to nějak povedlo. Ale hlavně bylo výtečné publikum. Publikum, kterému děkuji, klaním se. Děkuji za ty ovace," popsala Iva Janžurová herečka.

Na jevišti se v premiéře hry Pusťte mě ven představila, mimo Ivy Janžurové, také její dcera Sabina Remundová.

"Hrajeme spolu rády a já se s ní cítím odjakživa na jevišti i bezpečně. Protože s některým kolegou třeba nejste v takové jistotě. Víte, že když se stane něco nečekaného, tak vám třeba nepomůže nebo na vás kouká vyděšené oko. Tak s ní to nikdy nemám. Tam všechny situace, jakékoli nastanou, tak se nějakým způsobem organicky vyřeší. Protože ona má ten dar, že dokáže na tom jevišti myslet, což také nemá každý herec. A to je krásné a inspirativní," konstatovala Sabina Remundová, herečka.

Program letní scény Divadla Kalich je nabitý. Na jevišti se vystřídají například Jana Paulová, Pavel Zedníček, Petr Čtvrtníček nebo Eva Holubová a další. Diváci se mohou těšit na více než šedesát večerních představení či koncertů a osm víkendových dopoledních pohádek.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu