• Načítám...
>

Pirátí zátoka nabízí moře zábavy

  • 11. srpna 2021,
  • 14:49,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Mnoho zábavy nabízí návštěvníkům Pirátí zátoka, kterou naleznete v Braníku, pod mostem Inteligence. Vyzkoušet si můžete třeba místní minigolfové hřiště, které nabízí hned sedmadvacet jamek. Novinkou letošního roku tu pak je 3D lukostřelba.

Reklama

Velcí i malí návštěvníci si mohou užít moře zábavy ve volnočasovém areálu v pražském Braníku. Spoustu atrakcí totiž nabízí Pirátí zátoka.

"Máme ho laděný do toho ducha pirátů. Takže ty vidíte, tady u nás, na každém rohu. Naší hlavní sportovní aktivitou je minigolf, potom 3D lukostřelba, fotbalové šipky, dětské atrakce, mezi které se řadí skakákací hrad, zorbing, lodičky. Určitě minimálně půlden lze tady strávit. Velice oblíbené jsou v poslední době oslavy narozenin, teambuildingy, máme také tématické akce," popsal Tomáš Kužela - správce areálu.

Jak už bylo řečeno,  největším místní atrakcím je adventure minigolf.

"On už svojí velikostí se trošku vymyká. Není to klasických osmnáct jamek, je to dvacet sedm jamek. Máme tady vodní překážky, hrajete přes potok, přívozem se můžete přesunout z jedné jamky na druhou. A je tady spousta dalších rekvizit, které slouží zároveň jako překážky. Jamky jsou klopené, jsou do kopce, z kopce, kaskádovité," upozornil Tomáš Kužela - správce areálu.

Svůj um pak můžete porovnat třeba s nejlepšími výkony hřiště, které jsou opravdu obdivuhodné.

"V současnosti máme na těch dvacet sedm jamek, čtyřicet osm ran. To je nejlepší výkon," zdůraznil Tomáš Kužela - správce areálu.

Jestli ale chcete zažít více adrenalinu, můžete zde zkusit třeba novinku, kterou tu otevřeli v tomto roce - 3D lukostřelbu.

"Mohou sem přijít i úplní začátečníci. Vybavíme je lukem, vybavíme je šípem, toulcem  a samozřejmě radami. Takže naučíme je jak střílet na terče, dostanou skóre kartu, a potom vyrazí na vlastní lov. Nebudeme střílet jen na terč, ale i na 3D objekty. Máme tady polyuretanová zvířata v životní velikosti," dodal Tomáš Kužela - správce areálu.

Zastřílet si tak můžete třeba na medvěda, kojota, jelena nebo dokonce lva.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu