• Načítám...
>

Letní scéna Divadla Kalich má stále co nabídnout

  • 20. srpna 2021,
  • 14:32,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Činohra, muzikály, představení pro děti i koncerty. Program letní scény Divadla Kalich, pod Žižkovskou věží, letos zajisté uspokojí i ty nejnáročnější. Těšit se můžete například na Janu Paulovou, Pavla Zedníčka nebo koncert Jarka Nohavici.

Reklama

Činohra, muzikály, představení pro děti i koncerty. Program letní scény Divadla Kalich, pod Žižkovskou věží, letos zajisté uspokojí i ty nejnáročnější. Zavítat sem můžete až do 17. září.

"Naše Prima Hvězdné léto pod žižkovskou věží stále jede, stále je v plném proudu. Hrajeme až do sedmnáctého září. My si to můžeme dovolit, si takto, to léto protáhnout, neboť jsme první letní scéna, která má zastřešené hlediště. Tudíž ani to letošní, vachrlaté léto, nás svými rozmary počasí nemůže zaskočit. Hrajeme i za deště. Nemuseli jsme zatím ještě ani jednou rušit žádné představení," upozornil Jaroslav Panenka, tiskový mluvčí Divadla Kalich.

Kromě pravidelných, sobotních představení pro děti, která startují vždy v 10 hodin dopoledne, mohou diváci ještě během měsíce srpna vidět několik hvězdně obsazených představení.

"Stále se držíme té naší zásady, že ať už přijdou diváci v jakýkoli den, vždy na jevišti uvidí prvotřídní, áčkovou hvězdu. Takto jsou vlastně obsazeny komedie Divadla Kalich a spřátelených divadel, které na letní scéně hrají. Takže ať už přijdou v jakýkoli den, vždy  uvidí na jevišti Prima Hvězdného léta herce, kterého je za co si vážit, a kterého zřejmě i mají rádi z televizních obrazovek," konstatoval Jaroslav Panenka, tiskový mluvčí Divadla Kalich.

Na jevišti letní scény Divadla Kalich se v této sezóně poprvé postaví například herecké duo Jana Paulová a Pavel Zedníček, ale i další herci.

"Zároveň se na jeviště Prima Hvězdného léta vrací Bára Hrzánová s Radkem Holubem, Iva Janžurová, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser. Těch jmen je opravdu celá řada a máme velkou radost, že srpnový program zakončí koncert Jarka Nohavici," dodal Jaroslav Panenka, tiskový mluvčí Divadla Kalich.

Jarek Nohavica vystoupí pod Žižkovskou věží hned čtyřikrát. Poprvé 29. srpna, den poté pokračuje dvojkoncertem.  Dalším termínem je 1. září. Kompletní program, včetně vstupenek, najdete na webových stránkách Divadla Kalich.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu