• Načítám...
>

Od 30. srpna se dočasně uzavře část Koněvovy ulice

  • 26. srpna 2021,
  • 9:34,
  • PRAHA,
  • Dagmar Kopečková

Část Koněvovy ulice čeká od 30. srpna do 7. listopadu dočasná uzavírka. Technická správa komunikací hl. města Prahy tak navazuje na další etapu prací.

Reklama

Technická správa komunikací hl. města Prahy obousměrně uzavře část Koněvovy ulice. Uzavírka bude platit od 30. srpna do 7. listopadu a jedná se o další etapu prací. 

"Tato rekonstrukce probíhá již od loňského roku, kdy jsme zahájili první částí. A nyní se pohybujeme v úseku ulic Černínova-Rokycanova, kde probíhala nyní rekonstrukce vodovodu, kanalizace a části chodníku," uvedla Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

V rámci nové uzavírky čeká úsek kompletní rekonstrukce vozovky. Z toho důvodu bude individuální automobilová i městská hromadná doprava vedena po objízdných trasách. 

"Pro autbusovou dopravu bude vedena objízdná trasa z Koněnovy ulice na Černínovu, Roháčovu, Rokycanovu. To je směr do centra. Směr z centra bude pro autobusy přes ulice Prokopova, Rokycanova, Jeseniova. Budou zde zřízeny i speciální autobusové zastávky," popsala Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

Individuální automobilová doprava bude vedena přes ulice Jana Želivského, Olšanská a Prokopova. Po skončení uzavírky bude opět částečně obnoven provoz. Technická správa komunikací však plánuje další opravy. 

"Bude to od sedmého listopadu až do konce listopadu, kdy budeme dodělávat práce na chodnících a budeme potřebovat vyznačený koridor pro pěší. Bude se dodlážďovat a dojde ke kompletní osazení ulice mobiliářem, a také k výsadbě zbytku stromů," dodala Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy. 

Informace, týkající se této i dalších uzavírek,  jsou k dispozici na webových stránkách Technické správy komunikací m. Prahy. 

  

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu