• Načítám...
>

Zákaznické centrum PVK v Dykově ulici omezí provoz

  • 3. prosince 2021,
  • 11:25,
  • PRAHA,
  • Dagmar Kopečková

Pražské vodovody a kanalizace omezí od 6. prosince provoz zákaznického centra v Dykově ulici. Až do odvolání bude otevřeno pouze pro zákazníky, kteří si předem schůzku na daný termín zarezervují. Omezení bude zavedeno kvůli zhoršující se epidemiologické situaci.

Reklama

Pražské vodovody a kanalizace omezí provoz zákaznického centra v Dykově ulici. Od pondělí 6. prosince bude otevřeno jen pro zákazníky s rezervací.

"Důvodem je aktuální situace, kdy chceme ochránit zdraví jak našich zákazníků, tak našich zaměstnanců. Vstup do zákaznického centra bude umožněn pouze po rezervaci. Na našich webových stránkách se přihlásí do našeho rezervačního systému, tam si vyberou datum a čas, kdy chtějí naše zákaznické centrum navštívit nebo zavolají na naše zákaznické linky, kde jim operátorky zablokují daný termín," řekl Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí PVK.

Pražské vodovody a kanalizace tak reagují na zhoršující se epidemiologickou situaci. Omezení se bude týkat i plateb na pokladně.

"Platba na pokladnách, zvlášť když bude v hotovosti, je také přes rezervaci nebo přes zákaznické linky," řekl Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí PVK.

Společnost zákazníky taktéž vyzývá, aby pro zaplacení závazků využívali přednostně bezkontaktní formy úhrady. Jedná se konkrétně o e-platby prostřednictvím zákaznického internetového účtu, zadáním standardního příkazu k úhradě, platbou chytrým telefonem pomocí QR kódu, platbou na terminálech Sazky či pomocí A složenky na pobočkách České pošty.

"Zákazníky vyzýváme k tomu, aby co nejvíce využívali bezkontaktní formu komunikace, všechny možnosti, jak nás kontaktovat a jak si zařídit různé věci najdou na našich webových stránkách pvk.cz," řekl Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí PVK. 

V případě potřeby mohou centrum kontaktovat na zákaznických linkách 601 274 274 nebo 840 111 112. Využít mohou taktéž emailovou adresu info@pvk.cz. Omezení provozu zákaznického centra platí do odvolání. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu