• Načítám...
>

Koncert "Mé lásky" přispěje k májové atmosféře

  • 2. května 2022,
  • 8:36,
  • PRAHA,
  • Věra Dušková

Na Malou scénu Hudebního divadla Karlín si 15. května mohou diváci přijít pro nezapomenutelný zážitek. Herec, zpěvák, dabér, moderátor i producent Tomáš Vaněk pro ně chystá muzikálový mix s názvem Mé lásky.

Reklama

K májové atmosféře probuzené přírody i lidských srdcí chce přispět i Hudební divadlo Karlín koncertem Tomáše Vaňka a Michaely Štikové-Gemrotové s příhodným názvem Mé lásky.

"Ten repertoár je složený především z milostných písní, z písní o lásce, přeci jen se ten koncert jmenuje Mé lásky. A to téma samo si myslím, že určuje repertoár nebo ten název určuje repertoár. Je to celé složené z milostných duetů a písniček o zhrzené, zklamané, naplněné, nenaplněné lásce a myslím si, že to je naprosto pro všechny milované i nemilované, zamilované," řekl Tomáš Vaněk - herec a zpěvák.

Obsazení koncertního představení určitě uspokojí i toho nejnáročnějšího diváka.

"Společně s Míšou Gemrotovou a s šestičlennou kapelou pod vedením Kristýny Brachtlové tady budeme zpívat mnoho různých, krásných, milostných duetů a sólových písní ze světových i českých muzikálů. Strašně rád bych všechny pozval, protože to bude výjimečná příležitost, vidět nejen nás dva po dlouhé době na jevišti při koncertní formě, ale i díky tomu, že to bude tady na Malé scéně v Hudebním divadle v Karlíně," řekl Tomáš Vaněk - herec a zpěvák.

Malá scéna totiž ještě není otevřená, takže diváci mají i výjimečnou příležitost si ji prohlédnout. První představení se koná 15. května v půl čtvrté odpoledne a druhé pak večer v půl osmé.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu