• Načítám...
>

V Újezdě připravili zábavné odpoledne pro děti

  • 26. června 2022,
  • 15:44,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Tradiční dětský den uspořádala Praha - Újezd. Nechyběla ukázka práce PČR i strážníků městské policie, přistání vrtulníku ani soutěže.

Reklama

Městská část Praha - Újezd připravila poslední červnový pátek tradiční dětský den. Zábavné odpoledne plné bohatého programu jak pro nejmenší, tak i jejich rodiče.

"1. 6. to samozřejmě pořádá kdekdo a teď týden před prázdninami je pro mě takový nejvhodnější termín a samozřejmě jsme se dohodli i s kolegy, takže je to takové netradiční, ale lidé to vnímají pozitivně. Je připravena spousta atrakcí, máme tady vodní záchranáře, Policii ČR, která nám představí ukázku drezury koní, pak tady máme psovody, máme tady spoustu her a samozřejmě i zábavy. Místní hasiči si připravili střelbu ze vzduchovky a samozřejmě také máme báječné občerstvení," řekl Václav Drahorád, starosta MČ Praha - Újezd.

Nechybělo ani několik sportovních stanovišť, ukázka policejních vozidel či malování na obličej. Celý program byl zahájen přistáním policejního vrtulníku, na který čekali nejen děti, ale především i dospělí, kteří si tuto skvělou podívanou nemohli nechat ujít.

anketa

Den dětí byl pomyslným ukončením série akcí, kterou městská část pro své obyvatele pravidelně připravuje.

"Sezóna pro nás začíná už v únoru, kdy máme velice slavný masopust, pak se přehoupneme do takového toho jarního období, kdy vynášíme Moranu, máme tady stavění májů, kácení májů. To jaro se nese v takovém hezkém slunečném počasí, kdy tedy děláme ty aktivity venku. Samozřejmě pak přijde ta zima, ale i tam se snažíme něco dělat. Začínáme 17. listopadem velkým lampiónovým průvodem," řekla Jana Draštíková, místostarostka MČ Praha - Újezd.

Ve výčtu akcí nechybí ani rozsvícení vánočního stromku nebo mikulášská nadílka, která se vždy koná na náměstí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu