• Načítám...
>

Divadlo Metro představilo program na tuto sezónu

  • 13. září 2022,
  • 10:24,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Pražské Divadlo Metro představilo program na nadcházející sezónu. Diváky láká hned na několik premiér. Připravena jsou také představení pro děti i speciální silvestrovský program.

Reklama

Pražské Divadlo Metro představilo program na nadcházející sezónu. Diváky láká hned na několik premiér.

"Kromě těch komedií, které už běží jak tady, tak na zájezdech, chystáme letos pět obnovených premiér. 28. září na sv. Václava je to Dnes večer ovuluji s Ivou Pazderkovou, což je příběh ženy, která chtěla dítě a následně je to 5. října Špinavý obchod, komedie s kriminální zápletkou - Mirek Etzler, Jirka Štrébl, Denny Ratajský, Kačka Pechová a mnozí další. 15. října Cravate Club, to je obnovená premiéra hry, kterou už hráli pánové Etzler a Pechlát, ale budou ji hrát poprvé tady v Divadle Metro a je to příběh o takovém přátelství, kam až může takové přátelství dojít," řekl René Kekely, tiskový mluvčí Divadla Metro.

Na 6. listopadu připadá obnovená premiéra hry Milena má problém. V hlavní roli se diváci mohou těšit na Šárku Vaculíkovou.

"Zajímavé je, že ona je jak spoluautorkou té hry, tak i režisérkou a sama v ní bude hrát několik postav. 26. listopadu je to komedie Na Vánoce budu gay s Martinem Zounarem, Filipem Blažkem, Martinou Randovou, Martinem Krausem a Míšou Dittrichovou nebo Denisou Nesvačilovou. Kromě toho se tady chystá nějaké představení pro děti a na Silvestra se bude hrát dvoják komedie Dva nahatý chlapi," řekl René Kekely, tiskový mluvčí Divadla Metro.

Vstupenky na představení mohou zájemci zakoupit jak prostřednictvím webových stránek divadla, tak i na pokladně, která se nachází přímo v pasáži Metro na Národní ulici.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu