• Načítám...
>

Blažek a Zounar excelují v Divadle Metro

  • 15. listopadu 2022,
  • 14:39,
  • PRAHA,
  • Monika Rusová

Divadelní představení s názvem "Úvěr" je velmi žádaná a humorná hra, která měla už přes padesát vystoupení. Hodinu a dvacet minut dlouhé představení bez přestávky je nyní k vidění v Divadle Metro na Národní třídě.

Reklama

Existuje mnoho způsobů, jak si půjčit peníze. Ten nejběžnější je požádat o ně v bance. V divadelní komedii s názvem "Úvěr" se vám představí jedna z mnoha variant, jak si finance obstarat. 

"A jak to tak bývá, tak většinou je vždy ředitel a to je na straně banky a druhý je to žadatel, to je prostě člověk, který přišel žádat o peníze. Jakým způsobem se dá o peníze žádat a co se z toho vyvine, tak o tom je představení, které se hraje v tuto chvíli velmi úspěšně ve Španělsku v Národním divadle. Napsal to Galcerán, je to současná hra dvou lidí, kteří jsou každý trošku na jiné notě a spojuje je to, že já nechci dát a on chce peníze," řekl Martin Zounar - herec.

Ve hře hrají dva herci. Žadatele o půjčku Antonia Filip Blažek. Bankéře Gregoria ztvárňuje Martin Zounar. Antonio je sice nesolventní žadatel o úvěr, za to má jinou přednost. Antonio je špičkový, charismatický svůdník, kterému ještě žádná žena nikdy neodolala.

Zamítnutá žádost o úvěr vede k výhružce, která zní jasně. V případě, že žadatel nedostane úvěr, svede bankéřovi ženu.

"Je to velice humorná záležitost a člověk zjistí, že peníze jako takové jsou až na druhém místě, protože nejdůležitější je to, jak to funguje u vás doma, jak je na tom rodina," řekl Martin Zounar - herec.

Jestli Gregorio získá zpět svou manželku a Antonio úvěr se dovíte až na samotném představení v Divadle Metro. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu